La doar 21 de ani, Tushar Advani nu este la prima inițiativă de voluntariat. S-a făcut remarcat în urmă cu un an, când proiectul „Generația Vot” s-a constituit într-o alternativă pentru educație civică, urmărind motivarea tinerilor să voteze.

La doar 21 de ani, Tushar Advani înțelege în profunzime nu doar complexitatea problemelor pe care le are de depășit învățământul românesc ca urmare a efectelor pandemiei, ci și rolul creării unei comunități de voluntari care să sprijine proiectele de educație remedială. Mai mult chiar, ceea ce sugerează tânărul indian este că munca de voluntariat îl ajută în primul rând pe cel care o face: „Prin voluntariat, am învățat să fiu mai deschis, să nu-mi fie teamă să arăt ceea ce simt. Am descoperit că asta înseamnă putere și nu slăbiciune. Am învățat lucruri care m-au ajutat să depășesc mai ușor situații întâlnite în alte proiecte, la locul de muncă sau pur și simplu, în viață”.

Cât privește mesajul pe care Tushi îl transmite tinerilor dornici de voluntariat, acesta conține un îndemn, dar și o promisiune: „Dacă și TU alegi să fii voluntar Narada, o să faci lucruri care vor avea impact în sistemul educațional, dar și în propria ta existență. O să aduci schimbări în viețile unor copii care nu au aceleași oportunități ca ceilalți. Dacă ești în căutarea unui loc de unde să-ți începi drumul tău de voluntariat și ești pasionat de domeniul educației, te așteptăm aici, la Narada, ca voluntar!” spune indianul care a ales să-i ajute pe copiii aflați în situații de risc, din România.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri