7 Noiembrie 2013 publicat în Social 96 share-uri

Circula de cateva zile pe Internet, imaginea lui Sweetie si povestea ei. Datorita organizatiei olandeze Terre des Hommes, milioane de oameni din intreaga lume sunt constienti acum in legatura cu un fenomen ingrozitor: pedofilia online.

Turismul sexual pe Webcam este un nou fenomen care se intinde precum o boala contagioasa. Barbati din tari bogate ii platesc pe copii din tari sarace pentru a performa acte sexuale in fata camerei de filmat. Aceste crime se intampla de zeci de mii de ori intr-o zi. Dar, cu o noua strategie, putem sa stopam acest lucru. Suntem Terre des Hommes din Olanda si luptam impotriva exploatarii copiilor”.

Hans Guijt de la Terre des Hommes spune: “Copiii despre care vorbim sufera de depresie, de anxietate si din cauza agresiunilor. Ei nu au nici cea mai vaga idee despre relatiile normale. Nu au nici cea mai vaga idee despre ce inseamna sexualitatea. Si ceea ce este cel mai grav este faptul ca acest fenomen se extinde. (…) Daca nu se face nimic in legatura cu sursa acestei probleme, acest fenomen se va dezvolta si mai mult.

Natiunile Unite si FBI estimeaza ca in jur de 750.000 de pedofili se afla online, in orice moment dat. Estimam ca zeci de mii de copii, unii chiar si de 6 ani, sunt abuzati in spatele camerelor, doar in Filipine. Dar in locul a zeci de mii de acuzatii in justitie, nu avem decat 6 barbati care au fost vreodata incriminati.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Acesti copii nu merg la politie, iar aceste crime sunt extreme de greu de dovedit. Singurul mod prin care ii putem opri pe pedofili este sa “patrulam” pe site-urile unde ei comit aceste crime si sa ii prindem in actiune. Asa am procedat.

Ca sa investigam problema, mergem sub acoperire si pozam ca o fetita din Filipine de 10 ani, care foloseste forumuri publice. In momentul in care intri pe aceste site-uri si te identifici ca fiind o fetita de 10 ani, navalesc. Totul se intampla extrem de repede. “Iti place sa porti sutien?”, este una dintre intrebarile care ii sunt adresate lui Sweetie.

(…) Pedofilii se simt in siguranta sub protectia anonimatului. Folosesc nume false, locuiesc la mari distante si pot plati cu carti de credit preplatite, pe care le poti achizitiona de oriunde. Nu au nevoie sa calatoreasca in tari ca Filipine ca sa abuzeze copii, nimic nu ii opreste. Majoritatea pedofililor provin din tari bogate. Ei contacteaza copii pe retelele de socializare si forumurile publice. Sunt barbati care le gasesc pe aceste fete online, le violeaza virtual, apoi inched computerul si pleaca la munca, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri