22 August 2013 publicat în Social 7 share-uri

Un actor s-a deghizat in femeie si a mers pe strzile orasului Cairo, pentru a testa experienta de zi cu zi a femeilor. Din nefericire, putem admite toate ca astfel de experiente le traim si noi, zi de zi. Ar fi interesant un astfel de experiment si pe strazile Bucurestiului.

Dupa patru ore de infrumusetare in stil feminin: tratamente cosmetice, pensat si machiaj, actorul egiptean era pregatit sa infrunte strazile Egiptului, aratand "a femeie". Si nu i-a fost deloc usor in aceasta ipostaza! Ba chiar, a avut parte de o adevarata aventura.

In Egipt, problema hartuirii stradale este una acuta si le afecteaza in mod dramatic pe femei. Un grup de jurnalisti de investigatie de la CNN au documentat sub acoperire, ceea ce traiesc aceste femei. Actorul Waleed Hammad a simtit cum este sa fii pasaita, privita insistent, atinsa, urmarita. Noi stim foarte bine aceste experiente. Hartuirea este o problema cu care se confrunta femeile din intreaga lume!

Dupa ce a iesit deghizat pe strada, Waleed a inceput sa simta in doar cateva minute ce inseamna acest fenomen: priviri insistente, abvansuri sexuale, oferte de bani pentru sex, chiar si in momentul in care Waleed s-a acoperit cu un val islamic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

La un moment dat, ca multe dintre noi, Waleed este urmarit insistent de un barbat care a devenit chiar periculos in momentul cand a fost refuzat. Actorul a marturisit ca in aceale clipe i-a fost frica. Acum sprijina cu toata taria lupta pentru stoparea fenomenului.

Vedeti acest reportaj realizat de CNN:

Iti recomandam si:

A fi femeie

'Hei, papusa!'- De ce hartuiesc barbatii?

Iubirea care nu este iubire: Sa vorbim deschis despre... Stalking

Foto main: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri