12:08, 27 August 2013 publicat în Social

Ce spun barbatii straini despre romance, pe un site de intalniri online.

Am intrat intamplator pe un site de dateing online (intalniri online), fiind in general foarte sceptica in privinta genului acesta de informatii. Dar Facebook-ul meu era invadat de un articol cu titlul – „10 modalitati de a cuceri o romanca” sau… ceva asemanator.

Asa incat, curiozitatea fiind mai puternica, am cedat, am dat click pe link si nu mica mi-a fost surprinderea, gasind pe acest site, postari ale unor barbati straini aflati in relatii cu romance. Spre uimirea mea, multe dintre confesiunile prezentate sunt scrise intr-un stil bine articulat prezentand experiente de viata, descrieri ale „tipologiei femeii romance” destul de autentice si… chiar flatante, in masura in care vrem sa acceptam generalizarile si etichetarile.

Citeste si:
Radiografia rolurilor în cuplu: 7 ingrediente pentru o relație de...
Radiografia rolurilor în...

Foto Shutterstock.com; romanca, femeie romanca
 

Iata ce spune un barbat din Marea Britanie despre romance in general:

Citeste si:
Psihologie: Fidelitatea este o alegere conștientă
Psihologie: Fidelitatea este...

„In perioada regimului Comunist, regulile stricte care priveau viata sociala si cenzura, le-au impiedicat pe femeile din Romania sa se exprime asa cum si-ar fi dorit. Erau limitate la faptul de a avea o slujba, la a avea grija de copii, la a fi responsabile de cresterea demografiei. Erau mai degraba un instrument pentru politicile de stat. Astazi, ele sunt foarte active in viata sociala, culturala si politica a tarii.
Dupa o perioada lunga de restrictii si limitari ele profita acum de rolul important pe care il au. Evenimentele istorice le-au transformat in femei puternice, gata sa lupte pentru binele familiilor lor si pentru a-si proteja valorile.

Gasesti aceasta tipologie de femeie doar daca calatoresti in Romania
 

Femeile din Romania sunt bine construite fizic (nu e de mirare ca au asemenea performante in gimnastica), de obicei sunt slabe si au picioarele lungi. Culoarea parului lor variaza de la blond deschis la saten inchis si de asemenea, culoare ochilor variaza, de la albastru deschis la negru. Complexitatea lor este uimitoare..
Dar nu este vorba doar despre aspectul fizic atunci cand vorbim despre femeile din Romania. Ele sunt foarte ambitioase si perseverenete in tot ceea ce fac. Sunt foarte feminine si romantice si iubesc aspectele simple ale vietii. Odata ce s-au indragostit ele sunt partenere devotate si loiale, carora nu le este frica de angajament.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri