16 Ianuarie 2013 publicat în Social 536 share-uri

Cand era in scoala, Lizzie Velasquez era denumita 'Cea mai urata femeie din lume', era hartuita de colegi si dispretuita.

Aceasta fata superba s-a nascut in oraselul San Antonio din Texas; s-a nascut prematur, la 8 luni si cantarea doar aproximativ 900 de grame. „Doctorii ne-au spus ca nu au idee cum de a supravietuit”, isi aminteste mama lui Lizzie, Rita. "A trebuit sa cumparam imbracaminte de papusi fiindca hainutele de bebelusi erau prea mari pentru ea".

Doctorii le-au spus atunci parintilor lui Lizzie ca e posibil ca aceasta sa nu poata sa mearga sau sa vorbeasca, ca nu va putea sa aiba vreodata o viata normala. (Lizzie mai are doi frati care sunt perfect sanatosi).

In loc sa se adevereasca presupozitiile medicilor, Lizzie a supravietuit. Organele ei interne, creierul si oasele s-au dezvoltat normal intr-un corp foarte slabut. Cum nu are tesut adipos unde sa poata depozita nutrientii, Lizzie mananca mese scurte si foarte dese. A inceput sa orbeasca cu unul dintre ochi si acum nu poate vedea decat cu ochiul stang. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

In prima zi de gradinita a realizat Lizzie ca ea este diferita de ceilalti copii. Pana in acel moment nu a avut nici cea mai vaga idee ca ar fi ceva in neregula cu aspectul ei, fiindca parintii, familia si prietenii din jur o tratau exact la fel ca pe fratii ei. „Parintii mei nu m-au vazut niciodata plangand. Niciodata. Nu vroiam sa ii las sa ma vada suparata. Pentru ca la randul lor, ei nu erau suparati in fata mea. Nu m-au lasta niciodata sa vad ca ar fi suparati sau ca le-ar parea rau pentru mine fiindca am acest sindrom", marturiseste ea.

Aceasta este impresionanta poveste a lui Lizzie Velasquez. Si este de asemenea extrem de impresionanta povestea parintilor lui Lizzie, care au crescut-o pe fata ca si cand nu ar fi diferita de niciun alt copil, au iubit-o si au sprijinit-o intotdeauna in tot ce isi propunea. Lizzie si parintii ei sunt exemplu pentru noi toti, povestea lor este impresionata si merita sa fie cunoscuta de cat mai multe persoane. Suntem in fiecare zi bombardate cu imagini false ale frumusetii in mass-media, in publicitate incat am si uitat ce inseamna cu adevarat frumusetea umana.

Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

Iti apar lacrimi in ochi la gandul ca de multe ori nu suntem deloc in stare sa apreciem la adevarata valoare tot ce avem. De cate ori oare am suferit pentru probleme mai mult sau mai putin inchipute, iar fata asta se dezvaluie in fata intregii lumi pentru a oferi un cuvant de alinare si un zambet tuturor celor care sufera in adancul inimilor pentru ca... ar fi vrut mai mult decat au... de la viata.

 

Ce inseamna frumuseatea?

 Povestea lui Lizzie Velasquez a fost desemnata povestea anului 2012.

Foto fr si main: By aastock /Shutterstock

Urmariti-o pe Lizzie si pe Twitter: Twitter.com/littlelizziev

si pe YouTube: Lizzie Beautiful

site-ul lui Lizzie este: www.aboutlizzie.com

Aboneaza-te la newsletterul Garbo pentru a primi si alte informatii interesante din domeniul life-style feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri