16 Ianuarie 2013 publicat în Social 536 share-uri

Cand era in scoala, Lizzie Velasquez era denumita 'Cea mai urata femeie din lume', era hartuita de colegi si dispretuita.

Lizzie s-a nascut de fapt cu un sindrom extrem de rar. Doar doua persoane din lume mai au „boala” ei. Lizzie nu are tesut adipos, din acest motiv nu are masa musculara, nu poate sa stocheze energie sau sa ia in greutate. Are 0% grasime in corp si cantareste doar 27 de kilograme. Mai mult decat atat, Lizzie nu vede cu un ochi...

A fost numita „monstru”, multi oameni i-au sugerat sa se sinucida, fiindca „un om ca ea nu ar merita sa mai traiasca”. In loc sa cada prada disperarii, in loc sa se lase rapusa de ura celor din jur, Lizzie care are acum 23 de ani si-a propus cateva obiective importante: sa devina speaker motivational, sa publice o carte, sa isi ia diploma de absolvire si sa isi construiasca o cariera si o familie.

De sapte ani, Lizzie este speaker motivational. Ea le vorbeste oamenilor si mai ales tinerilor despre ce inseamna adevarata frumusete, despre cum poti face fata hartuirii si cum poti depasi obstacolele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București

Acum, Lizzie Velasquez este studenta la comunicare si a publicat deja doua carti: „Lizzie Beautiful”(Lizzie Frumoasa) si „Be Beautiful, Be You” (Fii Frumoasa, Fii Tu). In 2013, Lizzie spera sa lanseze cea de-a treia carte a ei.

Intr-un interviu pentru CNN, Lizzie marturiseste ca se loveste cel mai adesea de modul cum este privita de catre ceilalti oameni. "Dar cred ca am ajuns in punctul in care in loc sa stau sa ii vad pe oameni cum ma judeca, am inceput din ce in ce mai mult sa ma duc in mijlocul acestor oameni, sa ma prezint si sa le dau cartea mea de vizita: <>.

 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri