, 14 Ianuarie 2013 publicat în Social 8 share-uri

Expansiunea internetului in lume tinde sa lase in urma femeile, indeosebi in tarile in curs de dezvoltate, arata un studiu aparut recent.

Expansiunea internetului in lume tinde sa lase in urma femeile, indeosebi in tarile in curs de dezvoltate, arata un studiu aparut joi in Statele Unite si mentionat de belga.be.

Circa 2,4 miliarde de persoane din intreaga lume au acces la internet. Insa in tarile in curs de dezvoltare exista doar 600 milioane de femei printre cei 1,4 miliarde de internauti, potrivit studiului publicat de Intel, in colaborare cu Departamentul de Stat si agentia ONU pentru femei.

Raportul, intitulat "Internetul si femeile", difuzat la inceputul unei conferinte de doua zile organizate la Washington pe acest subiect, recomanda dublarea in trei ani a numarului de femei cu acces la internet din tarile in curs de dezvoltare. "Sper ca acest raport sa duca la initierea unor actiuni pentru a pune capat inegalitatii intre sexe in privinta accesului la internet", a spus Melanne Verveer, ambasador itinerant al SUA pentru problemele femeilor.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET


Foto homepage: Shutterstock


Sunt Nicoleta Ababei @mamapetoc, creator de conținut dar, mai ales, creator de emoții. Îmi place să cred că inspir femeile să-ți exploreze cu mai mult curaj latura creativă.

Sunt mama unei adolescente de 17 ani, pictez,...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri