Barbati vs. Femei, 5 diferente: Cine castiga?

12:07, 6 Iulie 2012 publicat în Social42 share-uri

'Barbati vs. Femei' - este dihotomia care caracterizeaza societatea noastra. Cu toate acestea, la o privre mai atenta, desi vom admite diferentele, vom observa ca nimeni nu este mai presus decat celalat si ca ne completam din toate punctele de vedere, pentru a forma un intreg.

3. Barbati vs. Femei: Cine are un psihic mai bun?

Barbatii sunt mai putin predispusi la depresie, anxietate, tulburari de alimentatie si tulburari post-traumatice.
Dar femeile sunt mai putin predispuse la alcoolism, tulburari anti-sociale si psihopatie sau boli cum ar fi autismul sau sindromul Tourette.

4. Barbati vs. Femei: Cine se descurca mai bine?

Barbatii au un simt fin al orientarii si, analizand in ansamblu reusesc sa iasa din situatii dificile; dar femeile au mult mai dezvoltata privirea periferica, putand sa fie mereu atenete la detalii, ceea ce este de asemenea un atu in diversele situatii de viata in care se regasesc.

Citeste si:
Secrete de la Cori Grămescu: Primele 10 reguli de bază pentru a...
Secrete de la Cori Grămescu:...

5. Barbati vs. Femei: Cine procreaza?

Barbatii pot sa devina tati chiar si la varste inaintate, in timp ce femeile isi pierd fertilitatea la menopauza. Cel mai batran tata este un fost miner australian pe nume Les Colley, care a avut un copil la 93 de ani.

Barbatii pot sa fie tatii unui numar mult mai mare de copii intr-o viata, in comparatie cu femeile, care nu pot deveni la fel de des mame. Cel mai prolific tata al tuturor timpurilor se pare ca a fost Imparatul Marocului Mulai Ismail (1646-1727) care a avut peste 800 de copii cu un harem de 500 de femei.

Citeste si:
3 Nutrienți care contribuie la ameliorarea simptomelor menopauzei
3 Nutrienți care contribuie...

Cu toate acestea, barbatii sunt incapabili de a avea un copil fara o femeie, fiindca din punct de vedere biologic, ei nu pot da nastere!

Speram ca veti fi de acord cu noi, nu e nimeni mai presus decat celalalt!


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri