6 Iulie 2012 publicat în Social 13 share-uri

'Barbati vs. Femei' - este dihotomia care caracterizeaza societatea noastra. Cu toate acestea, la o privre mai atenta, desi vom admite diferentele, vom observa ca nimeni nu este mai presus decat celalat si ca ne completam din toate punctele de vedere, pentru a forma un intreg.

3. Barbati vs. Femei: Cine are un psihic mai bun?

Barbatii sunt mai putin predispusi la depresie, anxietate, tulburari de alimentatie si tulburari post-traumatice.
Dar femeile sunt mai putin predispuse la alcoolism, tulburari anti-sociale si psihopatie sau boli cum ar fi autismul sau sindromul Tourette.

4. Barbati vs. Femei: Cine se descurca mai bine?

Barbatii au un simt fin al orientarii si, analizand in ansamblu reusesc sa iasa din situatii dificile; dar femeile au mult mai dezvoltata privirea periferica, putand sa fie mereu atenete la detalii, ceea ce este de asemenea un atu in diversele situatii de viata in care se regasesc.

5. Barbati vs. Femei: Cine procreaza?

Barbatii pot sa devina tati chiar si la varste inaintate, in timp ce femeile isi pierd fertilitatea la menopauza. Cel mai batran tata este un fost miner australian pe nume Les Colley, care a avut un copil la 93 de ani.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

Barbatii pot sa fie tatii unui numar mult mai mare de copii intr-o viata, in comparatie cu femeile, care nu pot deveni la fel de des mame. Cel mai prolific tata al tuturor timpurilor se pare ca a fost Imparatul Marocului Mulai Ismail (1646-1727) care a avut peste 800 de copii cu un harem de 500 de femei.

Cu toate acestea, barbatii sunt incapabili de a avea un copil fara o femeie, fiindca din punct de vedere biologic, ei nu pot da nastere!

Speram ca veti fi de acord cu noi, nu e nimeni mai presus decat celalalt!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri