4 Iulie 2012 publicat în Social 32 share-uri

E canicula, suportam cu greu caldura, dar mai incinsa e atmosfera politica din ultima luna. In biroul redactiei, noi am gasit o mai buna metoda de a calma spiritele si citim in fiecare zi glume politice care ne anima si ne dau o perspectiva mult mai optimista. Multumim Catavencu, Times New Roman si Kamikaze!

Am facut o selectie a celor mai bune bancuri politice aparute in ultimele zile care poarta semnatura celor mai cunoscute publicatii de pamflet din Romania (Academia Catavencu, Times New Roman si Kamikaze) dar si mai vechi. Sa radem cu foc, dar sa ne pastram si spiritul lucid!

- Stiti de ce au parlamentarii salarii asa mari?
- Pentru ca prostia se plateste.

Sfatul premierului Ponta pentru elevii care dau Bacul: “Faceti ca mine”! (Times New Roman)
“Daca stii un citat care iti place foarte mult, e obligatoriu sa il scriii farăa ghilimele si sa sustii pana in panzele albe ca e al tau. Ti-a placut aia cu Cobori in jos, Luceafar bland? A ta e! Nu conteaza ce spun profesorii - ai scris in lucrarea ta, e al tau. Daca totusi comisia de examinare insista ca ai copiat, nu te mai chinui sa faci contestatie: vorbesti cu mine si desfiintez direct comisia.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

EBA rade de greselile lui Ponta pe Twitter.
A scris ceva de genu’ „C-e idiot e premieru-l”. (dam "Cezarului ce-i al cezarului"– gluma marca Times New Roman)

Tarziu, in noapte, in pustietatea muntilor, Bula, Strula si cu Ion sunt cazati la un han, fiind -totusi- avertizati ca singura camera libera e bantuita.
Amuzati, ei accepta cazarea.
In prima noapte fantoma vine la Strula:
- Uuuuuuuu!... Sunt fantoma politiciana!
Strula se sperie, sare pe geam si-si rupe o mana...


In cea de a doua noapte, fantoma vine la Ion:
- Uuuuuuuuu!... Sunt fantoma politiciana!
Ion se sperie, sare pe geam si-si rupe un picior.
A treia noapte, fantoma vine la Bula:
- Uuuuuuuuuuu!... Sunt fantoma politiciana!
Atunci, Bula:
- Da' din ce partid esti?!?

Ministrul Finantelor si Ministrul Economiei servesc un aperitiv la bufet.

Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted

Dupa un timp, primul zice:
- Mai luam ceva ?
- De la cine ?

Scrisoarea de adio a lui Nastase, subiect de bac:

Tinerii au fost nevoiti sa comenteze scrisoarea de adio lasata de Adrian Nastase fiului sau Andrei si sa raspunda la mai multe intrebari, precum „de cati politisti e nevoie ca sa redactezi o scrisoare de adio pentru Nastase? (Academia Catavencu)

De ce Presedintele Romaniei a anuntat ca se retrage din cursa electorala si din viata politica?
- Pentru ca si-a dat seama ca in Romania nu se mai poate trai si si-a depus actele pentru Canada.

THE ECONOMIST vine cu cea mai buna gluma despre plagiatul lui Ponta: "Numele meu e Paste. Copy Paste" (Evenimentul Zilei)


Intr-un minister:
- Sa stii ca noul ministru devine din zi in zi mai prietenos...
- De unde stii?
- De cateva zile a inceput si el sa caste la sedinte, la fel ca noi.

Alexandrion Group a premiat tineri sportivi cu performanţe remarcabile la 9 discipline, în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion 2023 PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

- Un parlamentar devine subiectul unei anchete; respectivul "economisise" in numai trei ani peste cinci milioane de dolari.
- Si?
- Si ceilalti parlamentari erau curiosi sa stie de ce a durat atata!

Purtatorul de cuvant al Guvernului a anuntat astazi hotararea cabinetului de a schimba stema. NOUA STEMA este un PREZERVATIV, este considerata ca fiind mult mai reprezentativa pentru situatia si performanta politica actuala. Prezervativul va simboliza inflatia, oprirea productiei, distrugerea generatiilor viitoare, protejarea unor capete tari si manjite.

Foto: The hills are alive


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri