14 Februarie 2012 publicat în Social 82 share-uri

Zilele acestea trebuie sa aratam ca ne pasa. Daca vreti sa va ajutati semenii aflati in dificultate din cauza conditiilor meteo din ultima perioada, donati alimente neperisabile, haine si paturi.

Garbo.ro face inventarul punctelor de colectare din toata tara:

Puncte de colectare a alimentelor greu perisabile organizate de catre Crucea Rosie Romana:

Persoanele care vor sa contribuie cu alimente greu perisabile pot face donatii prin intermediul Bancii de Alimente a Crucii Rosii in toate magazinelor din retelele: Carrefour, Real, Mega Image si Metro. Alimentele de baza sunt: malai, faina, zahar, orez, paste fainoase, conserve de carne, conserve de peste, apa.
Magazinele unde se pot face donatii de alimente greu perisabile pentru persoanele afectate de caderile masive de zapada sunt:

Arad: Carrefour, Real, METRO
Arges: Carrefour, Real, METRO
Bacau: Carrefour, Real, METRO
Bihor: Carrefour, Real, METRO
Braila: Carrefour
Brasov: Carrefour, Real, METRO
Bucuresti: Mega Image, Carrefour, Real, METRO
Buzau: Carrefour
Cluj: Carrefour, Real, Cora, METRO
Constanta: Mega Image, Carrefour, Real, METRO
Iasi: Carrefour, METRO
Ilfov: Mega Image, Carrefour, METRO
Dolj: Real, METRO
Galati: Real, METRO
Hunedoara: Real, METRO
Maramures: Real, METRO
Mures: Real, METRO
Prahova: Mega Image, Carrefour, Real, METRO
Sibiu: Carrefour, Real, METRO
Suceava: Carrefour, Real, METRO
Vrancea: Carrefour
Satu Mare: Real
Timis: Real, METRO

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

De asemenea, persoanele care vor sa ajute, pot face donatii online pe site-ul oficial al Crucii Rosii Romane www.crucearosie.ro sau in conturile special deschise de Crucea Rosie Romana la BRD - Agentia Piata Romana:

LEI : RO36BRDE410SV51618614100
EUR : RO71BRDE410SV51618884100
USD : RO29BRDE410SV18793954100

Sumele colectate in cadrul campaniei umanitare vor fi folosite pentru achizitionarea de alimente, apa, paturi, produse de igiena necesare persoanelor sinistrate.

Crucea Rosie Romana pune la dispozitia persoanelor interesate sa ajute cu bani sau alimente numerele de telefon: 021 /3171710 sau 0748 238 024 unde pot solicita informatii suplimentare.

Puncte de colectare a ajutoarelor in Bucuresti:

Primaria Capitalei a infiintat, duminica, noua puncte de colectare a ajutoarelor pentru sinistrati si persoane nevoiase, afectate de manifestarile meteorologice din ultima perioada.

Punctele de colectare ale ajutoarelor au un program non-stop.
Acestea sunt:

Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Sediul directiei Generale de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti din str.Foisorului, nr.56-58, sector 3;
Sediul Complexului integrat de servicii sociale pentru adulti Sf.Ioan, nr.64, sector 3,
Policlinica sociala Regina Maria, nr.81-88, sector 3,
Cantina sociala Grivita, Calea Grivitei nr.216, sector 1,
Cantina sociala Dacia, bdul. Dacia, nr. 196, sector 1, Cantina sociala Ferentari, Calea Ferentari nr. 91, sector 5,
Cantina sociala Bucur, str.Agricultori n.44, sector 2,
Cantina sociala Sf. Constantin, str. Sf. Constantin nr. 8, sector 1, sediul PMB, parter, Splaiul Independentei, nr.291-293, sector 6.

In cazul in care sunt bucuresteni care doresc sa faca donatii dar nu se pot deplasa, acestia pot suna la numerele de telefon 0.800.821.218 si 021.305.55.50 si o echipa a Directiei de Asistenta Sociala din Bucuresti se va deplasa la domiciliul acestora. La acelasi numar pot apela si persoane varstnice care nu pot iesi din casa pentru a-si procura mancare, mdeicamente sau apa.

Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Blugii cargo - din nou în tendințe! 10 modele de jeanși moderni, cu buzunare în stil cargo

Acestia pot sesiza astfel echipele mobile ale Directiei Generale de Asistenta Sociala. Echipe DGASMB se vor deplasa la domiciliul persoanei intr-o perioada cuprinsa intre minimum 2 ore si maximum 4 ore, vor prezenta legitimatiile de serviciu si vor stabili impreuna cu persoana respectiva planul personalizat de interventie. (Adevarul)

Realitatea un apel catre populatie sa aduca alimente neperisabile pentru sinistrati in punctele special desemnate din Bucuresti:

- pe platoul din fata Academiei Militare
- langa statia de metrou Eroilor
- Carrefour Baneasa
- Complexul Afi Cotroceni

Realitatea TV va coordona impreuna cu Ministerul Apararii Nationale distribuirea acestor bunuri de urgenta in zonele cele mai grav afectate. Campania va dura si pe parcursul saptamanii viitoare, mai ales ca ninsoarea si viscolul nu se opresc in urmatoarele zile.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Timisoara:

Timisorenii care vor sa doneze alimente neperisabile, haine si paturi pentru sinistratii din judetele afectate de zapada, o pot face la Garnizoana Militara din Piata Libertatii, iar incepand de luni si la oficiile postale din Regionala de Vest.

Suceava:

Sucevenii pot dona de asemenea alimente pentru persoanele din localitatile inzapezite din sud-estul tarii, in municipiul Suceava si in judet, la sediile Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta si ale Inspectoratului Judetean de Jandarmi, precum si la filiala Crucii Rosii.

Cluj Napoca:

Potrivit Ziua de Cluj, clujenii pot aduce alimente neperisabile - paine, conserve, ulei, faina, zahar, apa si altele. "Toate aceste ajutoare vor pleca de urgenta in toate zonele afectate de fenomenele meteo extreme, cu deosebire in judetele Vrancea si Buzau", arata PDL Cluj intr-un comunicat de presa. Cele trei puncte sunt deschise de azi intre orele 9 si 17.

Lumina pe care o porți în sufletul tău este mai puternică decât răutățile celor din jur Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Puncte de colectare au fost deschise si in cele trei cladiri administrate de Ministerul Apararii Nationale din Cluj-Napoca - in Someseni, pe strada Traian Mosoiu si in Floresti.

MAPN a deschis de altfel, puncte de colectare a ajutoarelor la unitatile militare din toata tara:

Pentru a veni in intampinarea interesului mare manifestat de cetatenii romani pentru semenii aflati in dificultate in localitati izolate, Ministerul Apararii Nationale deschis centre de colectare la unitatile militare din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Sibiu, Brasov, Craiova, Braila, Bacau, Someseni si Floresti - Cluj Napoca, Bistrita, Turda, Botosani, Piatra Neamt, Prundu Bargaului, Miercurea Ciuc, Vatra Dornei, Sfantu Gheorghe, Odorheiu Secuiesc, Lunca de Sus, Arad, Lipova, Brad, Lugoj, Caransebes, Dej, Campeni, Simleu Silvaniei, Baia Mare, Zalau, Sighisoara, Deva, Targoviste, Pitesti, Satu Mare, Rasnov, Sebes si Targu Carbunesti, se arata intr-un comunicat de presa.

Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta?

Alimentele, obiectele de imbracaminte si incaltaminte, precum si alte bunuri vor fi colectate la urmatoarele puncte: la Unitatea Militara 02267 Bistrita, din strada Granicerilor, nr. 3-5 din Bistrita; la Unitatea Militara 01515 Turda, de pe strada Armatei, nr. 62-64; la Unitatea Militara 01518 Prundu Bargaului, de pe strada Principala, nr. 418.

Alimentele colectate vor fi transportate in zonele calamitate cu mijloacele puse la dispozitie de catre Ministerul Apararii Nationale.

Alte centre, via www.orasulm.eu

  • Brasov - Biserica Academiei Fortelor Aeriene, deschisa zilnic intre 9:00 si 20:00
  • Suceava - sediile Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta si ale Inspectoratului Judetean de Jandarmi, zilnic, non-stop
  • Timisoara - Garnizoana din Piata Libertatii si Oficiile Postale din Regionala Vest, de la 8:00 la 20:00
  • Sibiu - Academia Fortelor Terestre
  • Cluj - la Unitatea Militara 02295
  • Pitesti - Colegiul Ecologic zilnic
  • Constanta - sediul Consiliului Judetean, Pavilionul Expozitional Mamaia, la sediile Raja, la cluburile pensionarilor si alte dispecerate ale Regiei Judetene de Drumuri
  • Targoviste - Piata Tricolorului, zilnic intre 10:00 si 16:00
  • Iasi - centre de cartier instaurate de Primarie, zilnic de la 10:00 la 18:00
Vezi situatia grea din tara:

Foto front si main: Flickr.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri