Oportunitate pentru tineri

12:02, 7 Februarie 2012 publicat în Social20 share-uri

Tinerii cu varsta intre 18 -25 de ani au o oportunitate excelenta de a participa timp de 8 zile la un schimb de experienta alaturi de alti tineri din Germania si Bulgaria, pe tema diversitatii culturale si rolurilor de gen.

Schimbul de experienta va avea loc in perioada 17 -25 aprilie 2012 in Bucuresti si Ruse (Bulgaria) si va fi alcatuit din mai multe sesiuni avand ca tema rolurile de gen (feminin/masculin) si diversitatea culturala.

Participantii vor discuta si vor afla mai multe despre apartenenta etnica si ce inseamna sa fii femeie/barbat in diferite contexte sociale europene.

Cheltuielile de cazare si masa sunt acoperite de organizatori si aproximativ 70% din cheltuielile de transport vor fi rambursate.

Interesatii pot aplica trimitand o scrisoare de motivare de max. o pagina la adresa de email: genderroles.youthmeeting@gmail.com. Termen limita: 20 februarie.

Ce vei face? Vei discuta despre tematica seminariilor, vei afla cum gandesc tinerii din alte tari europene, vei afla lucruri interesante de la experti, vei participa la jocuri si la un flashmob.

Citeste si:
Kaufland Romania aloca un milion de euro pentru finantarea...
Kaufland Romania aloca un...


Cine poate participa? Programul se adreseaza elevilor si studentilor, cu varsta cuprinsa intre 18 si 25 de ani din Romania, Bulgaria si Germania. Cunoasterea limbii engleze reprezinta un avantaj in procesul de selectie, dar nu este un criteriu eliminator.

Cand? 17.04.2012 – 25.04.2012

Unde? Patru zile in orasul Ruse (Bulgaria) si alte patru zile in Bucuresti (Romania)

Cum poti aplica? Scrie pe adresa genderroles.youthmeeting@gmail.com de ce ti-ar placea sa participi la aceasta experienta. Termen limita pentru trimiterea aplicatiilor - 20 februarie 2012.

Organizatori: Asociatia FRONT in colaborare cu Haus am Maiberg (Germania) si Asociatia FAR (Bulgaria)

Citeste si:
OMO crede in puterea jocului pentru a creste o generatie puternica...
OMO crede in puterea jocului...

Un program finantat prin programul european Tineret in Actiune.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri