Unul dintre lucrurile frumoase ale maturizarii este capacitatea crescuta de a aprecia oameni. Prietenii. Sotia. Iar in ceea ce ma priveste, femeile. Toate femeile. (Frank Kaiser - jurnalist american si blogger)

Si a trait destul ca sa stie cum sa satisfaca un barbat, in moduri pe care fiica ei nici nu le poate visa. (Barbati tineri, mai aveti ceva la care puteti spera!)

Femeile in varsta sunt sincere si directe. Iti vor spune direct in fata daca esti un nemernic sau te porti ca unul. O femeie tanara nu iti va spune nimic, de tema sa nu crezi ceva rau despre ea. O femeie in varsta nu da doi bani pe asta.


<<Daca Dumnezeu a facut ceva mai bun decat o femeie, a pastrat pentru El.>> - Jerry Lee Lewis.

O femie in varsta, acum singura, a avut destul de multe relatii pe termen lung. Nu vrea sa va casatoriti? Nu ii pasa prea tare. Ultimul lucru de care are nevoie in viata este un alt iubit plangacios si dependent!
Femeile in varsta sunt sublime! Ele nu vor tipa la tine la opera sau in timpul unei cine scumpe. Dar desigur, daca o meriti, o femeie in varsta nu va ezita sa te puna la punct.

Majoritatea femeilor mai in varsta gatesc bine. Le pasa de curatenie. Si sunt foarte generoase cu laudele, de cele mai multe ori, chiar nemeritate.

O femeie in varsta este destul de sigura pe ea incat sa te introduca prietenelor ei mai tinere. O fata tanara cade in neincredere atunci cand prietenul ei este cu alte femei. Unei femei mai in varsta nu ii pasa.

Pe masura ce imbatranesc, femeile devin medium. Nu trebuie niciodata sa i te marturisesti unei femei. Ele stiu mereu, asemeni mamei tale.

Da, le pretuim pe femeile mature pentru o multime de motive. Acestea sunt doar cateva. Din nefericire, nu este reciproc.

Pentru fiecare astfel de femeie, minunata, desteapta, bine facuta, exista cate o relicva cu chelie in pantaloni galbeni care se face de ras impreuna cu o chelnerita de 22 de ani.

Doamnelor, imi cer scuze pentru confratii mei. Barbatii astia va sunt genetic inferiori, nu este niciun secret. Bucurati-va ca noi murim la varste mai tinere si va lasam sa va traiti cea mai frumoasa parte a vietii, ca femei extraordinare ce ati devenit. Fara sa fiti distrase de un ratoi batran mofturos si plangaret care va poate afecta serenitatea"...


Frank Kaiser

Cititi pe aceeasi tema si articolele: Femeile de varsta a doua, mai cool decat tinerele!

si Dupa 45 de ani femeile devin invizibile?

Foto int. articol, front si main: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri