Pantalonii office sunt obligatorii de avut în garderoba ta, mai ales dacă lucrezi într-un birou, într-un loc unde se impun ținute elegante și rafinate. Cu cât ai mai multe perechi de pantaloni, cu atât îți va fi mai ușor să gândești combinații cu bluze și topuri potrivite pentru locul de muncă.

Ținutele business se compun în primul rând dintr-o pereche de pantaloni office. Acea pereche de pantaloni clasică, neagră, care se calcă la dungă, cu lungime lungă și dintr-un material ușor, comod. În principiu au un design rafinat care îi face perfecți de purtat la locul de muncă. Poate că tendința multora este să îi catalogheze plictisitori și sobri, dar nu trebuie să fie neapărat așa, mai ales că nouă ni se par o piesă vestimentară obligatorie de deținut într-un șifonier. 

Puțin subestimați, acești pantaloni pot fi scoși remarcați cu un top potrivit, dar și cu o pereche de pantofi care să îți evidențieze silueta. Cel mai important este că pantalonii office te prezintă ca o individă prezentabilă, demnă de luat în seamă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Dacă îți este greu să te decizi asupra unui singur model, îți dăm o veste bună: nici nu trebuie. Nu trebuie să ai doar o pereche pe care să o tocești toată săptămâna. Mai bine alegi unele diferite, dintre care să optezi dimineață.

Pantaloni office clasici care lasă pielea dezgolită 

Sunt pantaloni office clasici și sunt pantaloni office puțin mai scurți. Adică aceia care îți lasă glezna la vedere și care au devenit un trend abia de curând. Cam de când ideea de corporație este tot mai pronunțată. Cam de când doamnele au ales să îmbrace haine mai permisive și mai atrăgătoare. Nu că biroul ar fi o scenă de defilat, doar că acești pantaloni se văd minunat mai ales în sezonul cald. Și ar fi păcat să nu se profite de înfățișările ofertante. 

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Nouă ne plac pentru că se impun ca un must, fără să fie vulgari, păstrând decenta impusă în cadrul unui spațiu de lucru.

Vezi preț

Pantaloni office lungi în culori aprinse 

Cine spune că pantalonii office pot fi doar negri? Cu siguranță că noi nu milităm doar pentru asta, motiv pentru care recomandăm și pantaloni office lungi în culori aprinse. Nu vorbim despre nuanțe sfidătoare, ci despre tonuri închise ale unor culori pe care altfel nu le-ai lua în considerare de purtat la birou.

Am găsit pantaloni roșii, pantaloni galbeni sau pantaloni vernil, modele care se pot purta cu încredere într-o zi de muncă. 

Vezi propuneri

Pantaloni office evazați 

Pantalonii evazați s-au întors în atenția doamnelor, motiv pentru care prezintă o categorie specială în rândul propunerilor de ținute office. Sunt extrem de populari, mai ales de când mai multe vedete au readus acest curent al anilor ‘70 în prezent.

adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Sunt potriviți de purtat la birou - cu talie înaltă mai ales - cu un top sau o cămașă băgată în pantaloni, cu o bluză deasupra, completând o ținută cu o bluză oversize sau cu un sacou office. 

Vezi detalii

Tot ce ai de făcut când alegi o pereche de pantaloni office este să ții cont de silueta ta, de liniile corpului. Cu materialul potrivit, cu tăieturile ideale, poți arăta minunat. Și te simți mai pregătită ca niciodată să scapi de termenele limită, să faci față întâlnirilor și să faci prezentări memorabile. 

Oh, și nu uita de pantofi! Pentru fiecare pereche de pantaloni, poți avea o pereche de încălțăminte diferită. Nu o să spunem nimănui că ai o astfel de slăbiciune.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri