11 Septembrie 2018 publicat în Shopping 18 share-uri

Un sacou pentru damă nu trebuie să fie mai scump de 100 de lei pentru a fi superb. Așadar, încurajate de această politică în modă, am ales să căutăm în online câteva dintre cele mai elegante și simpatice modele de sacouri ieftine și de calitate pe care să le porți zi de zi.

Atunci când îți gândești garderoba, ai grijă să îți îți faci categorii diferite pentru multele ocazii la care participi. Că este vorba despre ținutele de zi cu zi, despre cele de la birou sau despre îmbrăcămintea casual, piesele vestimentare sunt cam aceleași. Și dacă nu, ar fi o idee bună să ai esențialul pentru fiecare: o fustă, o rochie, o pereche de pantaloni - cu diverse variații - și musai un sacou.

Există cumva un crez prin modă că ce este scump este de calitate, net superior altora mai ieftine. Doar că noi am cotrobăit prin online și am dat peste propuneri de haine extrem de ofertante ca design și lucrături, în care credem.

Pentru că sacourile se poartă - la combinații sport sau moderne, mereu feminine - am ales câteva modele faine. Și vestea cea mai bună este că nu depășesc 100 de lei. Așadar, dacă erai în căutarea unui sacou ieftin, să știi că ai de unde să alegi ca să ai ce să porți la următoarea ieșire în oraș sau la plimbare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Sacou de damă scurt tip bolero 

Încă nu este atât de răcoare, așa că mai poți opta pentru un bolero elegant, care să te ajute să îți pui în evidență ideile de mix and match pe care pariezi în acest sezon. 

Sacourile de damă scurte tip bolero se văd grozav cu o pereche de jeanși și niște pantofi cu stoc, reprezentând o opțiune extrem de elegantă pentru diverse evenimente. 

Vezi propuneri

Sacouri office negre și simpatice

Oldie but goldie sau cu negru nu dai greș niciodată, nu? Așdar, să ai un sacou negru în șifonier este aproape obligatoriu.

Pe lângă faptul că se potrivește la aproape orice ai purta, ceea ce îl face o piesă vestimentară extrem de versatilă, sacoul negru office se vede grozav. Subțiază și conferă o anumită postură purtătoarei. Cam da, un must de achiziționat.

Vezi modele

Sacouri de damă cu imprimeuri florale

Dacă îți plac culorile, îmbrăcămintea cât mai nuanțată, să știi că se pot aplica aceste reguli și la sacouri. 

Astfel că se investește foarte mult în gândirea de modele cât mai joviale de sacouri cu imprimeuri florale. Pentru că sunt feminine, frumoase, atrăgătoare și dau o anumită notă de încântare, fiind o combinație între chic și vintage. Da, ne plac maxim!

Vezi detalii

Sacouri de firmă sub 100 de lei 

Cine spune că sacourile de firmă trebuie să fie scumpe? Noi am găsit niște modele minunate de la branduri renumite și celebre, pe care ar trebui să le iei în considerare. 

Sunt diverse ca aspect, variate în ceea ce privește croiala și, așa cum am stabilit deja, aparțin unor nume importante din lumea modei.

Vezi propuneri

Sacouri de damă asimetrice fără închidere 

Dacă te-ai plictisit de modelele clasice de sacouri, cum ți se par cele asimetrice? Au un croi aparte, modern, rafinat și nu sunt prevăzute cu închidere.

Probabil ai văzut multe vedete defilând cu astfel de jachete și blazere prin fața camerelor, așa că ar fi cazul să ai și tu unul în garderoba ta. Nouă ni se par extrem de interesante.

Vezi modele

Glamour și iconic  - un sacou îți va pune silueta în evidență și te face să te simți încrezătoare. Plus că te va impune ca o prezență cool.

Îl poți da jos îndată, dacă vremea asta instabilă impune să revii la hainele mai subțiri. Invers, dacă se face frig și nu ai o gecuță la îndemână. 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri