Un fotoliu pentru camera ta se alege in functie de mai multe detalii. Se tine cont de criterii precum confort, design, utilitate, dimensiuni si culori. Dar noi credem ca cele mai importante elemente pe care să le ai în vedere cand alegi un fotoliu este să iei în considerare cât de bine te simți în el si cât de bine arată în încăperea ta. Noi am găsit șase modele de fotolii de luat în considerare.

Poate că locuința ta nu este ca în reviste, dar cu siguranță că ai ținut cont să schițezi fiecare cameră în așa fel încât să se potrivească cu stilul și slăbiciunile tale în materie de forme și culori pentru mobilier și accesorii. Că este vorba despre parchet, perdele, covoare, mobilă și ornamente, fiecare are un rol și un rost pe care tu le știi și ceilalți le complimentează.

👉 Fotoliu extensibil patrat in culori puternice

👉 Fotoliu cu detalii din piele

👉 Fotoliu cu imprimeu floral romantic

👉 Fotolii cu tapițerii multicolore pentru case energice

👉 Fotoliu scandinav pentru un look industrial-retro

👉 Fotoliu extensibil in forme simpatice rotunde

Fotoliile au un rol important în estetica locuinței, de asta nu recomandăm să tratezi superficial această achiziție. Că vrei un fotoliu mai mare, unul clasic, glam sau industrial, shabby sau modern, cu siguranță că vei găsi unul care să fie în ton cu restul camerei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Dacă ai ceva nedumeriri, noi îți facem șase propuneri - sunt fotolii de care ne-am îndrăgostit la prima vedere și dintre care ne este destul de greu să alegem un favorit.

Fotoliu extensibil pătrat în culori puternice

În acest fotoliu te poți ascunde lejer când vrei să citești, să dormi sau doar să stai pe tabletă ca să te uiți la emisiunile și serialele preferate. Acest fotoliu este extensibil și se poate transforma într-un pat de dormit.

Foarte frumos din punct de vedere vizual, acest tip de mobilier este util și acoperă trei funcții: canapea + fotoliu + pat. Se întinde simplu și se strânge la fel de simplu. Enjoy the confort!

fotoliu contemporan

Vezi preț

Fotoliu cu detalii din piele si extensibil

Pare ca un sac de dormit, dar nu este. Este un fotoliu cu detalii din piele care da, te trimite cu gândul la un camping. Nouă ni se pare potrivit pentru zonele industriale, pentru birouri.

SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni

Are un stil original, funky, unul pe care se pune accent ca flexibilitate și utilitate. O să îți placă pentru designul contemporan, pentru detaliile cool din piele și pentru că da, este extensibil. O piesă de mobilier lucrată manual, cu umplutură de calitate.

fotoliu extensibil

Vezi preț

Fotoliu cu imprimeu floral romantic

Vai, dar cât ne-a plăcut acest model de fotoliu! Pare că ne-am fi trezit în mijlocul unei preerii și admirăm natura în toată splendoarea ei.

Acest fotoliu cu imprimeu floral se potrivește în căminele în care restul mobilierul este shabby, rustic sau romantic. Poate că nu este extensibil, dar atmsofera asta vintage à la anii ‘50 pe care o evocă, o să îți placă la nebunie. Imaginează-ți cât de chic se va vedea acest fotoliu într-un colț de sufragerie.

Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova McDonald’s, partener oficial UNTOLD pentru al doilea an consecutiv Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

fotoliu cu imprimeuri florale

Vezi preț

Fotolii contemporan cu tapițerii multicolore pentru case energice

Dacă optezi pentru o locuință mai vie, mai nuanțată în tonuri dintre cele mai variate, atunci un fotoliu cu tapițerii multicolore o să îți placă.

Vestea cea mai bună este că un astfel de mobilier se potrivește în orice cameră, fiind versatil și util. Ne-a plăcut pentru că acest fotoliu evocă multă energie, fără pic de efort. Parcă te simți ca Audrey Hepburn într-o pauză la filmări, nu?

Fotolii contemporan cu tapițerii multicolor

Vezi preț

Fotoliu scandinav pentru un look industrial-retro

Fotoliile scandinave pun accent pe un design unic, pe libertate, pe un stil de interior nordic și extrem în orice formă înseamnă asta, minimalism în principiu.

Aceste piese sunt potrivite în orice locuințe, fiind ele însele decorațiuni pentru sufragerie sau living. Formele rotunde în contradicție cu înfățișarea geometrică și tapițeria în tonalitate cât mai creionată, fac din aceste fotolii un must.

Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani OFICIAL Calendarul pentru simularea bacalaureatului și a evaluării naționale a fost publicat De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake!

fotoliu scandinav

Vezi preț

Fotoliu extensibil în forme simpatice rotunde

Un fotoliu ca un cuib, în care te poți pierde cu ușurință fără grija că nu ai suficient spațiu să te întinzi. Disponibil în diverse culori, care mai de care mai vii, acest tip de fotoliu este și extensibil, așa că la nevoie îl poți trage ca să dormi când simți că ai cedat și vrei să dormi.

Este perfect și când ai musafiri care te iau pe nepregătite și pe care nu știi unde să îi culci - un model rezistent, umplut cu spumă, îmbrăcat în catifea. Este made in Danemarca, are 15 kilograme, deci îl poți muta oriunde la nevoie.

Fotoliu extensibil în forme simpatice rotunde

Vezi preț

Atunci când alegi un fotoliu ține cont, în primul rând, de utilitățile sale. Dar și alte detalii care fac diferența dintre un fotoliu doar frumos și unul practic. Până la urmă este important să știi de la început dacă vei opta pentru un fotoliu cu sau fără brațe, extensibil sau fix, că este cu balansoar sau fără.

LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Stomatologia digitală - care sunt avantajele folosirii soft-urilor moderne?

Despre material și de dimensiuni, informează-te la început la fel ca și despre datele de producție, de review-uri pentru că până la urmă calitatea primează.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri