Vremea rece isi pune intotdeauna amprenta asupra felului in care arata pielea noastra. Iar aspectul exterior spune multe si despre interior sau stilul de viata pe care il adoptam.

Pentru buze

Aminteste-ti ca buzele tale nu au glande uleioase, asa ca sunt prima zona a corpului care se usuca. Marea problema a buzelor o reprezinta variatiile de temperatura si aerul uscat. Ceea ce rezulta sunt buze uscate, lipsite de stralucire. Solutia: un balsam de buze binefacator, capabil sa le mentina umiditatea naturala.

Balsamul pentru buze Everon de la Weleda calmeaza si ingrijeste fara a lasa un film gras pe piele, deoarece nu contine materii prime pe baza de uleiuri minerale. Untul de shea, ceara de candelilla si ceara de trandafiri protejeaza buzele delicate, oferind in plus o protectie solara naturala (SPF 4) fara a contine filtre UV sintetice. Balsamul Everon ofera o protectie de incredere impotriva actiunii mediului inconjurator, previne craparea si arsurile buzelor si le confera o stralucire matasoasa. Pret: 24, 90 Lei.

Pentru maini

Femeile stiu ca atunci cand vremea se raceste, mainile sunt primele care dau semne de uscare si inrosire. De aceea, e important sa ai mereu la indemana o crema special conceputa pentru nevoile pielii mainilor in aceasta perioada, cum este Crema de maini regeneranta cu rodie de la Weleda.

Aceasta crema de maini cu rodie organica contribuie la regenerarea pielii si redobandirea fermitatii acesteia, datorita complexului de antioxidanti care previne imbatranirea prematura a pielii mainilor si formarea petelor cauzate de varsta. Uleiul pretios din seminte de rodii biologice are efect antioxidant si stimuleaza regenerarea celulara, dar totodata, imbunatateste aspectul pielii si o protejeaza activ impotriva actiunii daunatoare a radicalilor liberi. Pe langa acestea, uleiul pur de susan si untul natural de shea impiedica deshidratarea si contribuie la finetea pielii mainilor pe termen lung. Extractele din cereale sustin fermitatea si elasticitatea pielii, iar intreaga compozitie unica are ca rezultat o piele supla si catifelata.

Si asta nu e tot: uleiurile esentiale naturale de lemn de santal si Davana raspandesc un parfum proaspat feminin. Pret: 53 Lei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri