Vremea rece isi pune intotdeauna amprenta asupra felului in care arata pielea noastra. Iar aspectul exterior spune multe si despre interior sau stilul de viata pe care il adoptam.

Pentru picioare

Sa nu te mire ca ai tendinta sa-ti neglijezi picioarele in perioada rece. Toti facem asta. Pe de o parte, din cauza lipsei de timp, pe de alta, din cauza faptului ca pielea nu mai este “la vedere” stand tot timpul ascunsa in ciorapi si ghete. Poti compensa efectele neplacute cauzate de lipsa de aer si lumina, prin masajul cu un balsam protector si hranitor, care face pielea sa astepte cu nerabdare primavara!

Balsamul pentru picioare de la Weleda este absorbit imediat de piele, combinatia de uleiuri esentiale desfata simturile, iar picioarele au parte de momentul lor de relaxare. Acesta ingrijeste si fortifiaza in acelasi timp pielea picioarelor, creand un micro-climat placut. In plus, indeparteaza transpiratia fara a o opri prin acoperirea porilor, rezultatul fiind un mediu lipsit de efectele neplacute ale acumularii de umezeala. Extractul de smirna fortifiaza pielea, care devine mai rezistenta impotriva formarii basicilor, extractul de galbenele calmeaza iritatiile, iar ceara de albine mentine pielea matasoasa. Revista Öko-Test, pentru evaluarea produselor, i-a acordat calificativul „foarte bun“ deoarece balsamul Weleda pentru picioare nu contine nici conservanti sintetici, nici parfumuri sintetice si nici saruri de aluminiu.

Astfel, un ritual zilnic de igiena a picioarelor, eliminarea tesuturilor moarte cu ajutorul unei pietre ponce si aplicarea balsamului Weleda, vor preveni aparitia bataturilor si a basicilor, se va evita transpiratia urat mirositoare, iar circulatia se va imbunatati. Pret: 44, 80 Lei.

Produsele Weleda sunt testate dermatologic si nu contin materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi si parfumuri sintetice, coloranti sau agenti de conservare sintetici. Produsele sunt testate clinic si nu sunt testate pe animale.

Produsele Weleda sustin utilizarea materiilor prime ecologice si economisirea apei si a energiei. Ele sunt produse in Germania, la Schwäbisch Gmünd, in apropiere de Stuttgart.

Produsele Weleda pot fi achizitionate din farmaciile Dona, Centrofarm, Plafar, Help Net, dar si din magazinele naturiste si online, din toata tara (MioBio, Naturalia, Napati, Biobunatați, etc). Aflati mai multe detalii pe www.weleda.com.ro.

Despre Weleda

Orientata catre viitor, dar cu multi ani de experienta in spate, moderna, pastrandu-si insa traditia antropozofica, Weleda creaza produse medicale si de ingrijire a corpului bazate pe gandirea holistica conform careia omul trebuie sa traiasca in armonie cu natura. Weleda a fost infiintata in anul 1921, ca laborator farmaceutic, avand propriile culturi de plante medicinale. In prezent, Weleda este principalul producator mondial de remedii naturale si produse complete de ingrijire a corpului! Pentru informatii suplimentare, vizitati-ne pe www.weleda.com.ro si www.weledababy.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri