Vremea rece isi pune intotdeauna amprenta asupra felului in care arata pielea noastra. Iar aspectul exterior spune multe si despre interior sau stilul de viata pe care il adoptam.

Completeaza ritualul de ingrijire cu o crema de corp emolienta, care calmeaza si mareste capacitatea pielii de a retine umezeala. Expunerea la temperaturi reci aduce cu sine ingreunarea circulatiei sangvine si oxigenarea necorespunzatoare a pielii, care astfel nu mai primeste suficiente substante nutritive, procesele de regenerarea fiind si ele ingreunate. Pentru a te asigura ca pielea ta e perfect sanatoasa alege un produs bio, cum este Lotiunea de corp intensiva cu catina de la Weleda, ce contine ingrediente organice si reface in mod natural stratul protector al pielii.

Uleiul extras din catina alba cultivata biodinamic, bogat in antioxidanti, vitamine si acizi grasi esentiali, impreuna cu uleiul organic din seminte de susan si ulei din nuci de macadamia, ofera o hranire intensiva pentru piele. Aceasta formula imbunatatita cu extract de nalba si unt de Shea, protejeaza pielea de pierderile de umiditate si ii activeaza functiile de auto-reglare.
Se absoarbe usor si hidrateaza rapid fara a lasa urme uleioase pe piele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Culoarea usor portocalie a lotiunii se datoreaza prezentei provitaminei A (beta caroten) in pulpa de catina.

Uleiurile esentiale naturale din grapefruit si mandarin, combinate cu aroma naturala de catina alba biodinamica, ofera un parfum proaspat de fructe.

Test de eficacitate confirmata: asigura o crestere intensiva a hidratarii pielii de 37% dupa 4 saptamani!

Utilizare: dupa baie sau duș, se aplica pe pielea uscata bine, pentru o ingrijire de lunga durata. Pret: 97,9 Lei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri