16 Februarie 2012 publicat în Shopping 14 share-uri

Distinse si fluide: aceastea sunt siluetele care conteaza la H&M in primavara aceasta, fiind caracterizate printr-o combinatie intre croiul modern si feminitatea romantica. Costumul alb cu croiala bine definita este o piesa esentiala de stil; purtat cu pantofi stil teddyboy si asortat cu un maiou din jerseu pe dedesubt, look-ul capata un aspect indulcit.

Distinse si fluide: aceastea sunt siluetele care conteaza la H&M in primavara aceasta, fiind caracterizate printr-o combinatie intre croiul modern si feminitatea romantica, oferind posibilitati infinite pentru definirea stilului personal.

Costumul alb cu croiala bine definita este o piesa esentiala de stil; purtat cu pantofi stil teddyboy si asortat cu un maiou din jerseu pe dedesubt, look-ul capata un aspect indulcit.

Credit foto: H&M Hennes & Mauritz

Pentru a crea un stil cu o forma mai lejera, sunt disponibile jachetele drapate tip chimono si rochiile petrecute, aceasta tendinta fiind accentuata de pantalonii largi care adauga un plus de volum.

Credit foto: H&M Hennes & Mauritz

Mixeaza si asorteaza piesele vestimentare intr-un stil jucaus pentru a crea un look personal, completat de accesorii precum bratari si ochelari de soare de culoare alb stralucitor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald

Credit foto: H&M Hennes & Mauritz

„Imi plac mult tendintele elegante si mature ale acestui sezon, dar care sunt usor de purtat si pot fi combinate intr-o multime de stiluri. Noile materiale sunt foarte importante in acest sezon si adauga un element de noutate formelor deja cunoscute”, declara sefa Departamentului de Design de la H&M, Ann-Sofie Johansson.

Credit foto: H&M Hennes & Mauritz

SILUETA: Distinsa si fluida.

Credit foto: H&M Hennes & Mauritz

CULORI: Alb si culori neutre cu culori fructate, precum galben, portocaliu sau verde-mar, combinate cu tonuri estompate, caisa sau bleu ciel.

MATERIALE: Bumbac si jerse, matase naturala, piele, organza, in.

Credit foto: H&M Hennes & Mauritz

DETALII: Detalii bine definite si finisaje care evidentiaza look-ul androgin, in contrast cu articolele vestimentare delicate, cu incretituri, petrecute si plisate care sporesc volumul, pastrand totodata forma.

Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

ARTICOLE CHEIE: Costum alb, maiouri din jerseu, jachete de piele fara maneci, rochii-camasa, jachetele drapate tip chimono, jachete scurte matlasate, veste drapate, rochii petrecute, pantaloni largi.

Credit foto: H&M Hennes & Mauritz

ACCESORII CHEIE: Pantofi stil teddyboy sau platforme cu talpa din lemn, bratari multiple, coliere din piele, genti clutch, ochelari de soare albi.

Foto si informatii oferite de H&M. Credite foto: H&M Hennes & Mauritz


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri