12:02, 16 Februarie 2012 publicat în Shopping

„Extreme – tunsorile vor aborda parul foarte lung, unde bretonul va fi cel mai lucrat. In acelasi timp, contrar asteptarilor, o alta abordare este cea a tunsorilor cu breton rotund, ceafa filata si scurta, iar in centru firul de par lasat mai lung (coafura Mireille Mathieu). In privinta culorilor, vom aborda in acest sezon nuantele de blond-cenusiu si suvitele."

Cunoscutul hairstilyst Laurent Tourette a participat pe data de 12 februarie la Paris la show-ul Haute Coiffure Française, care a avut loc la Carroussel du Louvre. Laurent Tourette a participat pentru al unsprezecelea an consecutiv si se numara printre cei 9 hairstylisti care vor realiza show-ul Haute Coiffure Française.

Laurent Tourette prezinta in exclusivitate cateva dintre abordarile in materie de coafuri ce vor fi realizate la Paris in cadrul HCF (Haute Coiffure Française):

Citeste si:
10 împletituri și coafuri cu panglică
10 împletituri și coafuri cu...

Extreme – tunsorile vor aborda parul foarte lung, unde bretonul va fi cel mai lucrat. In acelasi timp, contrar asteptarilor, o alta abordare este cea a tunsorilor cu breton rotund, ceafa filata si scurta, iar in centru firul de par lasat mai lung (coafura Mireille Mathieu). In privinta culorilor, vom aborda in acest sezon nuantele de blond-cenusiu si suvitele."


Laurent Tourette alaturi de ceilalti membri HCF a realizat coafurile propuse pentru sezonul primavara-vara 2012. In cadrul show-ului nu nici demonstratiile cu noile coafuri L’Oreal Professionnel si propunerile de cocuri. La acest eveniment vor participa peste 4.000 de coafori din intreaga lume.

Citeste si:
Șamponul uscat - minighid de folosire corecta a acestui produs de...
Șamponul uscat - minighid de...

Haute Coiffure Française

Haute Coiffure Française este un eveniment bianual de mare amploare Evenimentul este al doilea din lume axat pe aceasta tematica. Prima editie Haute Coiffure Française a avut loc inca din anul 1945 si se desfasoara la Carroussel du Louvre. Este un eveniment exclusivist, iar accesul se face doar pe baza de invitatie.

Laurent Tourette

A venit in Romania in anul 2004 si este ambasador oficial al L’Oreal Paris. A primit acest titlu dupa o serie de succese, devenind intai campion al Frantei la coafura, apoi campion european si mondial. Laurent Tourette isi desfasoara activitatea in salonul sau, alaturi de o echipa de profesionisti, intr-o vila cocheta in centrul Bucurestiului, pe strada Argentina nr. 50 (colt cu strada Paris). Mai multe detalii puteti gasi pe www.laurenttourette.ro

Comunicat de presa


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri