Orice femeie care a citit despre cancerul la san sau chiar s-a confruntat cu el stie ca anumiti factori de risc precum varsta, menstruatia timpurie, menopauza cu debut intarziat ori o familie de antecedente nu pot fi controlati. Exista insa si alti factori de risc ce pot fi controlati de noi, femeile, cu usurinta.

Mai mult, in anul 1989 iaurtul a fost corelat cu cancerul ovarian. Doctorul Daniel Cramer de la Universitatea Harvard a facut un studiu pe sute de femei cu cancer ovarian pe care le-a pus sa noteze in detaliu ce mancau, descoperind aceasta informatie.

Putem fi convinsi aproape 100% ca legatura dintre lactate si cancerul la san este similara cu cea dintre fumat si cancerul pulmonar. Este deci posibil sa prevenim sau sa remediem cancerul de san identificand aceasta legatura intre lactate si cumplita boala si mai apoi urmand o dieta corecta pentru mentinerea sanatatii.

Desi aceasta idee este greu de acceptat pentru majoritatea dintre noi, o substanta naturala precum laptele poate avea implicatii majore asupra sanatatii organismului omenesc.

Informatiile oferite mai sus sunt extrase din relatarea lui Prof. Jane Plant, PhD, CB care a trait experienta cancerului la san si ameliorarea efectelor afectiunii dupa ce si-a modificat stilul de viata

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri