Se spune ca "un om sanatos este un bolnav care se ignora", altfel spus nu exista om perfect sanatos. Dar sunt insa oameni care nu s-au imbolnavit niciodata suficient de rau incat sa se prezinte la doctor si au ajuns la varste la care noi abia speram...
Persoanele care se imbolnavesc foarte rar, au grija sa faca miscare. Prefera sa plece la munca mai devreme astfel incat sa mearga pe jos chiar si distante mari. Ei spun ca prefera sa mearga o ora pe jos pana la serviciu decat sa petreaca acest timp in trafic. De asemenea ei nu folosesc liftul chiar daca stau la etajul 10. Multi insa locuiesc in mediul rural, asadar nici nu isi pun problema liftului.

Placerea pentru ceapa si usturoi

Cei care se imbolnavesc rar sunt iubitori de ceapa si usturoi. Mananca zilnic cu placere aceste legume si le folosesc din belsug in preparatele de casa ori le consuma ca atare, naturale, proaspete.

Prietenii si familia in preajma

Vizitarea prietenilor si a familiei saptamanal asigura un confort sufletesc de care orice om are nevoie. Sentimentul de apartenenta la o familie si la un grup ofera o mare stabilitate a nevoii sociale a omului, astfel incat acesta se simte ajutat, protejat si mai ales isi poate impartasi usor sentimentele de prietenie si dragoste fata de cei apropiati.

Retail jobs

Somnul “perfect”

Persoanele care se imbolnavesc rar si traiesc mult obisnuiesc sa se culce “odata cu gainile” si sa se trezeasca odata cu rasaritul soarelui. Sunt persoane matinale care isi organizeaza timpul astfel incat sa termine in timpul zilei ceea ce si-au propus pentru a se putea culca devreme. In felul acesta toate glandele endocrine si organele cu ritm nictemeral isi pot exercita pe deplin functiile, corpul se odihnesce corect si se regenereaza suficient, nu este de mirare ca aceste persoane par si mult mai tinere decat varsta pe care o au.

Lipsa stresului

Persoanele care se imbolnavesc rar au un alt mod de a vedea lumea. Ei au inteles ca orice problema are rezolvarea ei indiferent daca se streseaza sau nu, iar daca acea problema nu se rezolva, se poate trai cu ea sau se va trece peste. Asadar aceste persoane aproape ca nu sunt stresate, ele nu amana lucrurile astfel incat sa se adune, se simt multumiti la finalul zilei si lipsiti de griji pentru ca au efectuat ceea ce si-au propus. Valorile vietii pentru ei sunt in special cei dragi si tumpul petrecut cu acestia.

Citeste si:
Redescoperă frumusețea naturală a genelor cu Nu-Cil™ Eyelash...
Redescoperă frumusețea...

Si un pahar de vin natural

Se pare ca le place vinul, din cand in cand. Aceste persoane adora sa bea un pahar de vin natural (eventual productie proprie) in ziua de duminica, la o masa in familie, masa cu bunatati, ca doar este duminica.

Bunatatea


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri