Tinuta imediat dupa perioada de iarna, cura de detoxifiere este o modalitate de a-ti tonifia organismul, de a aplica sistemului intern curatenia de primavara pentru a scapa de toxinele depuse, dar si de a te pune in forma si de a te pregati pentru sezonul balnear.

Fiecare dintre noi resimte efectele toxinelor acumulate in organism in perioada de dupa sarbatorile de iarna. Senzatia de oboseala, nivelul scazut de energie, lipsa de concentrare, balonarile, aparitia celulitei, migrenele sau tenul incarcat sunt doar cateva dintre semnele pe care organismul le afiseaza in incercarea de a-ti transmite ca are nevoie de o cura de detoxifiere. Este, de altfel, bine stiut de toata lumea ca organismul are nevoie de o detoxifiere cel putin o data pe an. Tinuta imediat dupa perioada de iarna, cura de detoxifiere este o modalitate de a-ti tonifia organismul, de a aplica sistemului intern „curatenia de primavara” pentru a scapa de toxinele depuse, dar si de a te pune in forma si de a te pregati pentru sezonul balnear.

Ce trebuie facut?

Consumati fructe si legume din belsug!
Renuntati la mesele copioase si consumati fructe si legume, de preferinta ecologice.
-Fructe si legume recomandate pe perioada curei de detoxifiere:
-Merele ajuta la eliminarea toxinelor si curata intestinele.


-Afinele contin aspirina naturala, reduc inflamatiile si blocheaza patrunderea bacteriilor la nivelul tractului urinar.
-Merisoarele curata tractul urinar, avand proprietati antiseptice si antivirale.
-Lamaile contribuie in mare masura la curatarea ficatului.
-Sfecla rosie contine compusi care ajuta la purificarea sangelui si curata ficatul.
-Varza contine compusi anticancer si antioxidanti, curata tractul digestiv si intareste ficatul.
-Telina este un mare purificator sanguin, fiind bogata in compusi anticancer.
-Usturoiul omoara bacteriile nocive, parazitii intestinali si virusii.
-Semintele de in si uleiul de in contin acizi grasi esentiali, in special Omega-3.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Curățenia de Paște în pădurea Lucianca - o inițiativă Sarantis România împreună cu Let’s Do It România Asprele legi ale Educației. Elevii nu mai au voie cu telefoane mobile la ore şi să fumeze la şcoală Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Consumati multa apa!
Beti zilnic nu mai putin de 2 litri de ceai sau de apa minerala plata sau putin gazeificata. Renuntati de preferinta la cafea, ceai negru si alcool (atentie, numeroase ceaiuri de fructe sunt amestecate cu ceai negru).

Reduceti fumatul!
Daca sunteti fumator, reduceti consumul de tutun sau, de preferat, folositi cura de detoxifiere pentru a va lasa de fumat. Acesta va fi un succes suplimentar.

Faceti miscare!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri