8 Aprilie 2013 publicat în Sanatate 128 share-uri

Relaxarea poate fi obtinuta prin cateva metode extrem de simple si eficiente.

Relaxarea se poate obtine in diverse moduri, de la exercitiile de respiratie, pana la auditiile muzicale sau administrarea unor plante medicinale care induc stari de calm.

Orice tehnica de relaxare este buna, daca reuseste sa ne aduca o stare de liniste interioara.

15 Metode de relaxare

1 Privitul norilor

Privitul norilor si al cerului este una din cele mai simple metode de relaxare psihica. Focalizarea privirii la distanta, corelata cu o relativa imobilitate, ne schimba starea de spirit.

Contemplarea vreme de 10 minute, a norilor si a cerului induce o stare de calm si detasare fata de grijile cotidiene.

2 Ascultarea naturii

Cateva zeci de minute petrecute in parc sau in padure, primavara, sunt o experienta extrem de relaxanta. Putem inchide ochii, pentru a ne concentra pe ciripitul pasarilor, miscarea frunzelor, adierea vantului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli

Sunetele naturii ne conduc intr-o alta dimensiune sufleteasca,ajutandu-ne sa devenim mult mai linistiti si relaxati.

3 Plimbarea pe malul apelor

Plimbarea pe malul apelor curgatoare sau pe malul marii este un remediu excelent pentru relaxare, dar si pentru ameliorarea problemelor gastrice care apar pe fondul stresului, al iritarii sau al emotiilor negative reprimate.

Observarea miscarii lente si continue a apei, sunetele sale relaxante, briza si racoarea sa sunt un adevarat calmant psihic si gastric.

4 Somnul profund

Este binecunoscut faptul ca somnul este cel mai bun remediu pentru relaxarea si revigorarea intregului organism.

Extractul de passiflora

Extractul de passiflora administrat cu 30 minute inainte de culcare, sub forma de capsule este un remediu eficient pentru a avea un somn linistit, fara treziri in timpul noptii.

15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile

Persoanelor care au probleme cu somnul li se recomanda administrarea unei lingurite cu tinctura de conuri de hamei si tinctura de radacina de valeriana, dizolvate in putina apa, inainte de culcare.

sursa foto:sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri