Produsele fast-food sunt spraincarcate cu calorii ce provin din zaharuri rafinate si grasimi, mai ales grasimi saturate, ce produc afectarea arterelor, grasimi ce sunt incalzite repetat la temperaturi inalte in scopul prajirii.

In ziua de astazi, alimentatia de tip fast-food nu mai are nevoie de nici o introducere. In secolul vitezei, cand omul modern e intr-o permanenta goana dupa afirmare, success, bani, iar timpul se scurge ingrozitor de repede, fast-foodul pare o alternativa perfecta pentru o iesire la masa in oras sau gatirea unei cine acasa.

Din ce in ce mai multe persoane, de la copii prescolari, adolescenti, adulti si chiar varstnici, devin fanii acestor diete moderne. Si de ce nu, din moment ce produsele industriei fast-food sunt delicioase, indestulatoare, relative ieftine, disponibile in orice moment al zilei, restaurantele cu acest specific le intalnesti la tot pasul si in plus multe au si optiune de livrare la domiciliu.

Intr-adevar, acest tip de alimentatie pare sa insumeze o serie de avantaje, fapt ce a facut din fast-food un adevarat fenomen la nivel mondial, insa un lucru ar trebui sa te ingrijoreze cand mergi cu copilul la un astfel de restaurant sau atunci cand tu consumi acest tip de hrana: produsele fast-food nu sunt echilibrate din punct de vedere nutritional si in consecinta sunt nesanatoase pe termen lung, daca sunt consumate in mod regulat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu te mai mulțumi cu puțin! Meriți tot ceea ce este mai bun! Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Produsele fast-food sunt spraincarcate cu calorii ce provin din zaharuri rafinate si grasimi, mai ales grasimi saturate, ce produc afectarea arterelor, grasimi ce sunt incalzite repetat la temperaturi inalte in scopul prajirii.

Continutul de sodiu al acestor produse este foarte mare si provine atat de la banala sare dar si de la alti aditivi. In plus, alimentatia fast-food este foarte saraca in fibre si micronutrienti esentiali precum vitaminele si mineralele.

Pentru a inrautatii lucrurile, meniurile fast-food sunt consumate cu cantitati mari de bauturi carbogazoase ce contin cantitati impresionante de zahar. Toate acestea au ca rezultat final introducerea de calorii lipsite de valoare nutritiva pentru organism, ce sunt depozitate sub forma de tesut adipos. Iar schimbarea pe care o vei vedea in oglinda sau pe cantar va fi doar o mica parte din ceea ce ti se intampla. Consecintele asupra sanatatii sunt dintre cele mai grave. Putine persoane care apreciaza fast-foodul constientizeaza cu adevarat ca obezitatea nu este doar o problema de estetica, ci un factor de risc major pentru afectiuni dintre cele mai grave: hipertensiune, diabet, dislipidemii, boli cardio-vasculare ca infarctul, accidentele cerebrale, chiar si diferite tipuri de cancer.

Teribila varsta de 2 ani – ce trebuie sa stii Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri