27 Septembrie 2012 publicat în Sanatate 90 share-uri

Expertul Garbo in Nutritie si Fitness ne informeaza cu privire metoda naturala de a ne intari imunitatea: alegerea alimentelor sanatoase.

7) CEAIUL VERDE contine o substanta (L-theanina) capabila sa creasca de 5 ori capacitatea de aparare a organismului; prin activarea limfocitelor din sange creste rezistenta impotriva infectiilor bacteriene, virale si parazitare si are functie antitumorala.

8) SEMINTELE DE FLOAREA-SOARELUI contin acizi grasi esentiali omega-6, vitamina E si proteine care intaresc sistemul imunitar prin cresterea eficientei barierei antibacteriene la nivelul mucoaselor.

9) CAPSUNILE, ZMEURA SI FRUCTELE DE PADURE pe langa cantitatile de vitamina C din structura lor, contin anthocianati, fitonutrienti cu putere antioxidanta crescuta, care stimuleaza imunitatea.

10) USTUROIUL si CEAPA contin compusi sulfurati puternici care stimuleaza activitatea limfocitelor si cresc rezistenta la imbolnavire. Au proprietati antivirale, antifungice si antibacteriene, iar prin substanta activa numita allicina scad riscul de infectii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

PENTRU O ALIMENTATIE ECHILIBRATA SI UN STIL DE VIATA SANATOS consumati o varietate mare de alimente, punand accentul pe produsele vegetale (legume, cereale, fructe), micsorati consumul de grasimi saturate (mezeluri, branzeturi, carne impanata, tocaturi), acizi grasi trans (margarina), zahar, sare si alcool.
Mancati peste gras de minim 2 ori pe saptamana, alegeti intotdeauna produsele lactate degresate sau semidegresate, folositi fructe pe post de desert si incercati sa reduceti la maxim prezenta zaharului in dieta zilnica.

Eliminati fumatul, practicati o activitate fizica regulata, ajuta la mentinerea greutatii si amelioreaza functionarea sistemului imunitar.

Adaptati ratia calorica nevoilor personale, astfel incat sa mentineti in echilibru balanta dintre aportul si consumul de calorii, iar greutatea corporala sa fie intotdeuna in parametrii normali.

10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate Blugii cargo - din nou în tendințe! 10 modele de jeanși moderni, cu buzunare în stil cargo

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri