O arma a frumusetii feminine alaturi de cultura si feminitate este reprezentata de sani. Indiferent de marimea acestora, important este aspectul lor
Exercitiu: Aduceti bratele deasupra pieptului, apoi le coborati usor. Faceti serii de cate 10 astfel de ridicari.

4. Pregatire: pe o suprafata dura, pe o saltea subtire sau covor spre exemplu, va asezati cu fata la podea. Privirile sunt indreptate inainte, iar bratele le indoiti astfel incat palmele sa ajunga imediat sub umeri.

Exercitiu: va impingeti in maini mentinand corpul aliniat, apoi coborati usor fara sa fie necesar sa atingeti din nou podeaua. Sunt acele exercitii cunoscute sub numele de”flotari”. Sunt suficiente 5. Daca vi se par dificile aceste axercitii, incercati atunci un alt exercitiu echivalent: in fata pieptului aduceti mainile astfel incat sa puneti in contact palmele (ca si cum ati face o rugaciune). Impingeti cu ambele brate cat puteti de mult palma in palma, faceti o mica pauza si reluati impingerea bratelor. Repetati acest exercitiu de 15 ori.

In general orice exercitiu care implica bratele poate ajuta la tonifierea sanilor, astfel nu ezitati sa efectuati macar exercitiile de aerobica in fiecare zi.

Sursa: Healthy.ro

Citeste si alte articole pe Healthy.ro. Noi iti recomandam:

Ozonoterapia

Frumusete pe baza de alimente

Bataile inimii si sexul bebelusului
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri