Toate alimentele pe care le consumam au efecte asupra propriului organism. Tu stii care sunt cele care te fac fericita, activand serotonina (hormonul fericirii) si dandu-ti o stare de euforie?

PORTOCALELE te fac fericita!

Citricele si in special portocalele nu sunt bune doar pentru propria noastra sanatate, ci actioneaza puternic si la nivel psihic, ajutandu-ne sa avem o atitudine mai pozitiva, sa fim mai plini de viata si mai

energici. Portocalele contin acid folic, acesta fiind cel care regleaza eliberarea de serotonina (hormonul bunei-dispozitii) in organism. Asadar, daca doresti sa fii mereu fericita si cu zambetul pe buze, consuma portocale!

BANANELE te fac fericita!

La fel ca si laptele, bananele contin triptofan si astfel contribuie la producerea de serotonina in creier, ajutandu-ne sa avem o stare de spirit mai buna si sa fim mai calmi. Mai mult, ele contin carbohidrati si magneziu, fiind considerate ideale pentru o viata plina de sanatate!

Image © Sxc.hu

BOABELE DE FASOLE te fac fericita!

Boabele de fasole contin acid folic si multe vitamine, lucru ce le face foarte importante nu doar pentru sanatate, ci si pentru a te face mai fericita. Mai mult, ele sunt o minunata sursa de minerale (precum calciu si fier) si tocmai de aceea imbunatatesc producerea de celule rosii in organism.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

Foto front si main © Shutterstock - 69052699

Iti recomandam si:

10 lucruri interesante despre dieta vegetariana

CAFEA vs CEAI: care este alegerea inteligenta pentru sanatate?

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri