23 Iulie 2012 publicat în Sanatate 44 share-uri

Ceaiul verde accelereaza arderile, creste nivelul de energie si ne ajuta sa scapam de excesul de grasime si sa ardem caloriile in plus, reducand absorbtia lipidelor si a glucidelor.

Efectele benefice privesc, in egala masura, bolile degenerative cronice, inclusiv cele cardiovasculare, accidentul vascular cerebral, boala periodontala sau osteoporoza, dar si declinul mental. Ceaiul verde este eficient si impotriva artritei reumatoide si a altor afectiuni autoimune, dar si impotriva afectiunilor inimii.

Are efect antitrombotic, reduce formarea placilor de aterom responsabile de obturarea arterelor, preintampina pierderea vederii, previne aparitia cariilor, asigura scaderea colesterolului total, crescand, in schimb, nivelul colesterolului bun, previne diabetul, actioneaza pentru deblocarea rinichilor si previne retentia de apa, regleaza tranzitul intestinal, sustine intregul sistem digestiv, stimuleaza ficatul si il protejeaza de substantele toxice.

Astfel, cu ceai verde nu numai ca slabim, dar devenim si mult mai sanatosi, plini de energie si pofta de viata. Intr-o cura de slabire, actiunea ceaiului verde se completeaza perfect, potentandu-se reciproc, cu actiunea acidului linoleic conjugat (CLA).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Comunicat de presa Pharma Nord


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri