4 Iulie 2012 publicat în Sanatate 22 share-uri

Femeile savarsesc in mod frecvent o serie de greseli cand vine vorba de sanatate, greseli care le aduc diverse boli mai devreme sau mai tarziu.

Comanda din “oras”

Cea mai buna mancare sanatoasa este cea preparata acasa. Daca alegeti sa comandati de la restaurante “mancare sanatoasa” atunci va trebui sa renuntati la crutoane, preparate cu ulei, sosuri, sunca din salate si asa mai departe.

Chiar daca par sanatoase, multe preparate din oras contin sare si condimente in exces pentru un gust mai bun, mult ulei/otet, sosuri grase pentru a le face mai gustoase, insa totodata devin mai nocive, au exagerat de multe fructe oleaginoase, alune, nuci – fiind bogate in calorii.

Probabil persoanele care aleg sa comande mancare ajung sa se intrebe de ce nu elimina surplusul de kilograme desi mananca sanatos. Raspunsul este simplu: acele preparate nu sunt tocmai sanatoase. Si o salata devine foarte calorica daca are cateva linguri de ulei in ea, iar daca se mai adauga si sunca, ou, pui deja depaseste caloriile indicate la o masa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

Solutia? Preparati acasa salata si macarea, dotati-va cu caserole in care sa o impachetati pentru a o lua la serviciu. Pregatiti pentru gustari legume sau fructe taiate rondele – vor inlocui cu succes “rontanelele” dintre mese. Rezultatele constau in ameliorarea fantastica a sanatatii, in energizare si totodata in slabire.

Citeste articolul integral pe Healthy.ro si descopera si alte 2 pacate pe care le savarsesc femeile in sanatate

Citeste pe Healthy.ro si articolele:

5 Beneficii extraordinare ale dansului

Dieta Victoriei Beckham - Dieta Five Hands

Pepenele rosu: 7 Beneficii sanatoase de vara


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri