12 Octombrie 2020 publicat în Psihologie 10 share-uri

8 efecte dezastruoase dacă NU ne deschidem mintea!

„Gândirea nu se deschide și închide singură, ci noi prin observație proprie, vedem că preluăm sau închidem canalele de comunicare venite din jur, de la ceilalți. O minte deschisă înseamnă deschiderea și iubirea de oameni, iar una închisă – judecata spre ei. Gândirea rigidă este o ușa prin care toți trecem. Ne ajutăm de alții că să vedem și celelalte uși din camera vieții unde trăim. Unii dintre noi se vor pune într-un colț să plângă, iar alții vor deschide toate ușile să vadă ce alte posibilități sunt”, conchide psihologul.

* Alexandru Pleşea este sociolog, psihoterapeut, hipnoterapeut şi trainer în programare neuro-lingvistică. A studiat natura minţii umane în trei sisteme educaţionale diferite – Statele Unite ale Americii, Marea Britanie şi România şi de peste 10 ani organizează cursuri şi traininguri în România, cu scopul de a-i face pe oameni să afle ce posibilități au când își folosesc resursele intelectuale și să arate abilitățile pe care mintea noastră încă le are latente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Foto fr si main: By y.s.graphicart /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri