Cum sa trecem peste o relatie care s-a incheiat, desi inca iubim

12:01, 7 Ianuarie 2020 publicat în Psihologie10 share-uri

Atunci cand ne gandim cum sa trecem mai usor peste despartire, ar fi bine sa apelam la urmatoarele variante...

6. Incercati sa mergeti la: spectacole de teatru, de muzica, de dans, la filme, cititi sau recititi romane, plimbati-va cu bicicleta sau cu rolele. Toate aceste activitati vor parea imposibil de realizat la inceput, insa dupa ce reusiti sa faceti primul pas, puteti sa fiti siguri ca drumul pe care ati pornit este cel care va va scoate din impas.

7. Serviti cafeaua de dimineata, masa de pranz sau cina, in locuri dragute, pentru a va inconjura de oamani si de o atmosfera frumoasa. Astfel puteti ajunge sa va regasiti pe voi insiva si sa va bucurati de momente placute.

Citeste si:
Oamenii critică la alții ceea ce îi deranjează la ei înșiși. Oare?
Oamenii critică la alții ceea...

Orice suferinta trece. Uneori mai greu, alteori mai usor. Uneori tine intru totul de noi, pentru ca alteori sa avem nevoie de sprijin. Mai mult decat atat, o suferinta profunda si indelungata poate genera boli de natura fizica sau psihica. Din cele din sfera psihicului putem aminti despre: depresie, anxietate, atacuri de panica, tulburare bipolara, tulburare distimica, tulburare borderline, tulburare obsesiv-compulsiva, ganduri sau planuri de suicid. De aceea, ar fi bine sa evaluati sincer starea voastra si sa incercati sa mergeti la un specialist pentru o opinie profesionala. Va poate ajuta sa castigati timp de calitate pentru voi si pentru cei dragi, cum de altfel va poate ajuta sa va regasiti starea de echilibru sau calea prin care va puteti reface cel mai usor stima de sine si scopul in viata.

* Un articol de Constantin Cornea, psihoterapeut la Clinica Psievolution

Citeste si:
O femeie din 4 se simte complet neajutorată după pierderea unei...
O femeie din 4 se simte...

Mai multe articole de acelasi autor: psihologconstantincornea.ro

Foto fr si main: By Antonio Guillem /Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri