31 Octombrie 2019 publicat în Psihologie 25 share-uri

Cu ajutorul psihoterapiei, am reusit sa ne structuram planuri de viitor, treptele pe care urma sa le trecem pentru a ne cladi ceea ce credem ca meritam si ne poate face fericiti cu adevarat...

Aveam limpede in cap planurile de viitor, treptele pe care urma sa le trecem pentru a ne cladi ceea ce credem ca meritam si ne poate face fericiti cu adevarat.

Ne simteam eliberati de nereusitele parintilor, credem ca puteam face lucruri pe care ei nu au reusit sa le depaseasca, tocmai pentru ca energia si dorinta noastra ne puteau duce pe culmi pe care parintii nostri nici macar nu le-au visat.

Am reusit prin psihoterapie sa ne depasim temerile, limitele si sa construim mai mult decat au visat vreodata parintii nostrii. Poate pentru ca am crezut mai mult in noi sau poate pentru ca am cautat sa construim drumuri pe care nimeni nu a reusit macar sa le viseze….

Asa am descoperit faptul ca, langa persoana potrivita, poti depasi limitele impuse de parinti, apropiindu-ma de o fericire pe care nimeni din familia mea nu a cunoscut-o niciodata, pentru ca niciodata nu a indraznit nici macar sa o viseze. Eu mi-am dorit-o si am reusit sa o realizez tocmai pentru ca am reusit sa transform un vis ce parea o himera intr-o situatie reala de viata in care ma simt iubita, implinita, realizata.”`

* Un articol oferit de Constantin Cornea, psihoterapeut la Clinica Psievolution.

** Pentru mai multe articole de același autor, vizitati pagina >>> https://psihologconstantincornea.ro/

Foto fr si main: By Stuart Monk /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri