Statistic vorbind, generatiile anterioare experimentau mai des starea de fericire decat generatia actuala, asta deoarece parintii sau bunicii nostri obisnuiau sa-si concentreze toata atentia pe momentul prezent, rareori proiectandu-si viata in viitor.

3. Conecteaza-te la corpul tau!

In opinia specialistului, cea mai buna metoda de a deveni prezent, este sa devii constient de corpul tau. Care sunt senzatiile pe care le simti, care este pozitia corpului tau, cum se misca etc. “Observand cum se simte corpul tau, cum te simti tu, cum te misti, revii cu atentia 100% in prezent. A-ti simti corpul acum, in acest moment, este cea mai buna metoda sa vii in prezent. Simte suprafata pe care stai, simte muschii si modul in care se contracta si se relaxeaza, simte lucrurile cu care intra in contact pielea ta. Fa acest lucru impreuna cu schimbarea gandurilor si cu observarea respiratiei si incepe sa traiesti totul din plin, acum, in prezent, bucurandu-te de fiecare clipa si de tot ce iti rezerva viata”, conchide psihologul Andra Tanasescu.

* Andra Tanasescu, vice presedinte al Asociatiei ”Generatia Iubire” este Psiholog si Trainer NLP. Dupa cativa ani de experienta in training si sustinerea evenimentelor corporate, ofera prin imbinarea psihologiei, cu NLP-ul si tehnici de constientizare si conectare corporala, o experienta completa de auto-cunoastere si evolutie personala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Foto homepage: Sergey Nivens /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri