Momentul oportun il putem gasi atunci cand descoperim ca propriul copil s-a indragostit. Cand este destul de mare sa inteleaga ce se petrece cu el si isi doreaste sa puna cumva in practica ceea ce simte.

3. Dupa varsta de 18 ani.

De la aceasta varsta poate fi mai dificil de controlat relatia cu propriul copil daca nu ati reusit pana acum sa creati o relatie bazata pe respect si comunicare. Daca relatia parinte – copil este in regula, tot ce mai aveti de facut este:

• Exersarea in continuare a codului bunelor maniere.

• Discutii despre viitorul lui. Despre studiile pe care trebuie sa le faca daca isi doreste o cariera adevarata.

• Discutii despre valorile familiei.

Concluzia psihologului. Este bine sa avem grija sa crestem si sa educam copii inca de mici in spiritul comunicarii si respectului. Astfel ne va fi mai usor sa le transmitem informatii sau sa ne bazam pe faptul ca atunci cand are o intrebare, indiferent ca este vorba despre aspecte sexuale, cariera, familie sau profesie, poate apela cu incredere la noi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Foto homepage: familie fericita, Shutterstock

Cornea Constantin, Psihoterapeut, este membru al Colegiului Psihologilor din Romania si Membru Asociatia de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv Comportamentala

Cabinet privat de psihoterapie Constantin Cornea
www.psievolution.ro
www.facebook.com/psihologconstantincornea?ref=hl





Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri