4 Septembrie 2014 publicat în Psihologie 35 share-uri

Il iubesti enorm, insa oricat de mult ai incercat nu poti sa iti stergi semnul de intrebare din mintea ta? Indoiala a incoltit in inima ta si nu poti scapa de sentimentul ca persoana iubita are pe altcineva? Iata 20 de semnale de avertisment sau semne care iti poti confirma sau infirma ca partenerul te insala.

15. Partenerul tau are un comportament vinovat cand faci ceva dragut pentru el. Se presupune ca esti persoana care ii face viata nefericita si relatia de neconceput, insa facand ceva dragut, il fortezi pe cel care insala sa se gandeasca la ceea ce face.

16. Partenerul tau schimba rolurile si te acuza ca il inseli desi nu are nicio dovada.

17. Partenerul incepe sa foloseasca noi expresii sau incepe sa spuna tipuri de glume si opinii care sunt neobisnuite pentru el.

18. Partenerul tau este mai interesat in a citi o carte sau a se uita la televizor decat sa vorbeasca cu tine sau sa faca dragoste cu tine.

19. Partenerul tau incepe sa se poarte distant emotional si sa se retraga emotional, insa cand il intrebi despre acest lucru, nu vrea sa discute si devine foarte protectiv in privinta intimitatii sale.

20. Partenerul tau pare dezinteresat si distras cand faceti sex.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Nota! Aceste semne sunt extrase din cartea "180 Telltale Signs Mates Are Cheating and How to Catch" Them, via www.today.com

SURSA: www.today.com. Aici poti citi toate cele 32 de semne ale infidelitatii emotionale.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri