4 Septembrie 2014 publicat în Psihologie 35 share-uri

Il iubesti enorm, insa oricat de mult ai incercat nu poti sa iti stergi semnul de intrebare din mintea ta? Indoiala a incoltit in inima ta si nu poti scapa de sentimentul ca persoana iubita are pe altcineva? Iata 20 de semnale de avertisment sau semne care iti poti confirma sau infirma ca partenerul te insala.

Il iubesti enorm, insa oricat de mult ai incercat nu poti sa iti stergi semnul de intrebare din mintea ta? Indoiala a incoltit in inima ta si nu poti scapa de sentimentul ca persoana iubita are pe altcineva? Publicatia today.com ne prezinta 32 de semnale de avertisment sau semne care iti poti confirma sau infirma ca partenerul te insala. Sunt extrase din cartea "180 Telltale Signs Mates Are Cheating and How to Catch Them", scrisa de Raymond B. Green, un anchetator privat si fost politist, si Marcella Bakur, profesor de psihologie la Colegiul Marymount Manhattan.

20 de semne emotionale care iti spun daca partenerul tau te insala

fragment din cartea "Cheaters: 180 Telltale Signs Mates are Cheating and How to Catch Them"

1. Partenerul tau acorda mai multa atentie nevoilor tale decat de obicei. Acest lucru se intampla din cauza sentimentelor de vina pe care le experimenteaza cel care insala in etapele timpurii ale aventurii sale. Atentia pe care ti-o acorda se va diminua pe masura ce aventura avanseaza.

2. Partenerul tau incepe sa iti cumpere cadouri - multe cadouri. Sunt “daruri de vina” pe care partenerul le cumpara deoarece se simte vinovat ca te-a tradat. Faptul ca te copleseste pe tine cu daruri il face de fapt pe el sa se simta mai bine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog

3. Comportamentul partenerului iti provoaca sentimentul ca ceva nu este in regula. Daca se intampla acest lucru, acorda atentie instinctelor tale. A le ignora inseamna ca vrei sa inchizi ochii in fata adevarului. Tu stii mai bine decat oricine care sunt obiceiurile, atitudinile si programul partenerului asa ca fii suspicioasa cand aceste lucruri se schimba.

4. Partenerul tau cauta frecvent motive de cearta cu tine. Astfel, gaseste un motiv pentru a se enerva si a se “dezlantui” in afara casei, prin urmare pentru a-si vedea iubita. Cel care insala poate face acest lucru si din cauza sentimentelor amestecate pe care le incearca stiind ca te insala.

5. Atunci cand va certati, partenerul tau vorbeste in mod constant despre sfarsitul relatiei voastre. Spune lucruri precum “ce ai face daca relatia noastra s-ar termina?” sau “daca ceva se va intampla vreodata cu noi, o sa te iubesc intotdeauna ca un prieten” si, in general, pare foarte negativ in privinta relatiei voastre. Partenerul tau face aceste afirmatii deoarece are in cine sa isi puna sperantele in cazul in care relatia voastra se sfarseste. Daca partenerul tau repeta aceste tipuri de afirmatii adesea, fii suspicioasa.

Foto int: Distanta cuplu, Shutterstock

Foto homepage: Inima franta, infidelitate via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri