4 Septembrie 2014 publicat în Psihologie 35 share-uri

Il iubesti enorm, insa oricat de mult ai incercat nu poti sa iti stergi semnul de intrebare din mintea ta? Indoiala a incoltit in inima ta si nu poti scapa de sentimentul ca persoana iubita are pe altcineva? Iata 20 de semnale de avertisment sau semne care iti poti confirma sau infirma ca partenerul te insala.

6. Partenerul tau devine irascibil si isi schimba starea de dispozitie foarte des. Pare foarte entuziasmat si exaltat cand vine vorba sa plece de langa tine si se comporta sobru si depresiv cand se afla in preajma ta. Daca partenerul tau este implicat intr-o aventura de lunga durata, el va incerca sa faca astfel incat ambele relatii sa functioneze bine. Problemele pe care cel care insala le are in una din relatii se vor “revarsa” de asemenea si in cealalta relatie. Este un lucru inevitabil.

7. Partenerul tau nu vorbeste niciodata cu tine. Locuiti impreuna, insa nu interactionati. A devenit rece si nepasator fata de sentimentele tale.

8. Gusturile partenerului tau in muzica se schimba brusc. De exemplu, a ascultat intotdeauna muzica pop, insa brusc incepe sa asculte muzica country. Partenerul tau poate asculta sau se poate atasa de acest nou gen de muzica deoarece iubita lui o asculta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

9.Partenerul tau critica lucruri la tine pe care odinioara obisnuia sa le gaseasca atragatoare si interesante.

10. Partenerul tau critica incontinuu o alta persoana. Incearca sa te faca sa crezi ca un anumit tip de persoana nu l-ar interesa niciodata, desi de fapt exista o atractie secreta.

11. Partenerul tau devine ofensat la comentariile, oricum inofensive, pe care le faci.

13. Partenerul tau inceteaza sa va mai acorde atentie tie si copiilor, dar si vietii de familie in general.

14. Partenerul tau incepe sa inchida usile cand esti in preajma lui, cand inainte le lasa deschise. De exemplu, Regula Usii de la Baie: In relatiile de lunga durata, cuplurile lasa adesea usa de la baie deschisa chiar daca partenerul este prin apropiere. Pe masura ce aventura se dezvolta, cel care insala va inchide usa de la baie, distantandu-se fizic si psihologic de partenerul sau.

Foto int: Infidelitate via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri