Fascinantul cod al culorilor: cum poti deveni mai puternica accesand intelepciunea din spatele stiintei culorilor!

14 Iunie 2013 publicat în Psihologie 14 share-uri

Inca din timpul Egiptului Antic, oamenii au fost fascinati de magia culorilor si de mesajele secrete care se pot ascunde in spatele acestora. Culorile erau atribuite anumitor divinitati si jucau functii simbolice bine delimitate, fiind o punte de legatura intre lumea umana si cea divina.

In plus, poti avea tendinta de a te devaloriza atunci cand simti ca nu te incadrezi in idealul tau ferm de perfectiune interioara. De aceea, este foarte important pentru tine sa fii mai putin dura cu tine insati si sa-ti aloci mereu timp pentru a te reconecta la forta ta interioara si la simtul unicitatii tale.

Personalitatea culorilor: NEGRU

Albul si negrul sunt considerate nonculori, insa semnificatiile lor psihologice sunt la fel de importante ca cele ascunse in codul culorilor. Astfel, daca preferi negrul, atunci esti o persoana foarte increzatoare, carismatica si uneori misterioasa. Poti avea tendinta de a respinge involuntar personalitatile foarte sensibile, sau de a-ti cenzura tie insati exprimarea emotionala.

De asemenea, ai o mare nevoie de a face lucrurile in ritmul tau si conform cu viziunile tale, neacceptand niciun fel de amestec in felul tau de a actiona. Insa este foarte important pentru tine ca macar sa asculti opiniile celor apropiati, prevenind astfel intreruperea legaturilor de comunicare cu acestia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

In plus, oricat de mult ai prefera sa faci lucrurile de una singura, uneori munca in echipa se poate dovedi extrem de productiva. De aceea, o anumita deschidere ideatica si emotionala fata de ceilalti este necesara, spre a aduce in viata ta toate beneficiile comunicarii si cooperarii.

Andreea Peticaru

Foto@Shutterstock.com

Foto homepage si interior@Shutterstock.com


Iti recomandam sa citesti si:

Horoscopul Curcubeului: Care este culoarea ROGVAIV a iubirii tale?

Codul secret al culorilor si profilul personal de personalitate

Cromoterapia: influenta culorilor asupra psihicului oamenilor

Powers of colours: semnificatia si influenta culorilor



Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri