27 Martie 2013 publicat în Psihologie 81 share-uri

Medicina holistica este un concept stravechi, explorat in zilele noastre inclusiv de catre medicina alopata, prin ramura mai noua a psihosomaticii. La baza ei sta ideea conexiunii permanente dintre trup, minte si suflet, intre cele trei niveluri existand mecanisme complexe de interdependenta.
  • Durerile in partea de jos a spatelui sunt corelate cu o stare de insecuritate financiara si cu frica fata de viitor in ceea ce priveste latura materiala a vietii. De multe ori, persoana afectata ii trage la raspundere pe ceilalti pentru propriile sale nemultumiri.
  • Durerile lombare se leaga de anumite probleme afective, ori de refuzul de a ne detasa de trecut. Ele pot indica de asemenea o stare de culpabilitate pe care o simtim fata de o persoana importanta din viata noastra.
  • Durerile in partea de sus a spatelui indica existenta multor asteptari fata de ceilalti si aparitia unei stari de furie reprimata atunci cand acestea nu ne sunt indeplinite. De cele mai multe ori, simtim ca ceilalti ar trebui sa ne sprijine din punct de vedere afectiv, desi pana la urma in noi insene ar trebui sa cautam in primul rand aceasta sustinere.

Vindecarea bolilor la nivel holistic: concluzii

Astfel de cauze subtile sau spirituale exista in spatele tuturor bolilor, virusii, bacteriile sau circumstantele exterioare creand doar mediul propice pentru manifestarea lor la nivel fizic. In cele din urma, important este sa constientizam ca in noi sta puterea de a ne vindeca la toate nivelele, putere pe care o accesam de fiecare data cand reusim sa aducem energii de vibratie pozitiva in viata noastra.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

In concluzie, cea mai sigura cale de a atrage sanatatea, fericirea si prosperitatea de partea noastra este sa ne supraveghem cu atentie fluxul gandirii, al emotiilor si al comunicarii. Straduindu-ne in permanenta sa emitem numai ganduri pozitive, stari pozitive si cuvinte pozitive, vom atrage in viata noastra, prin legea rezonantei, acelasi tip de energii benefice.

Andreea Peticaru
 

Foto@Shutterstock.com

Foto front si main@Shutterstock.com

Iti recomandam sa citesti si:

Cele 10 Personalitati PSIHOTOXICE care ne ingreuneaza calatoria prin viata

 Vindecarea unei inimi ranite: 10 leacuri cicatrizante pentru suflet

Armonie pentru intreaga familie prin Metoda Constelatiilor familiale

Cele 5 rani ale Omului. Cum sa le recunoastem prin comportamentul emotional-alimentar

Cand prea mult 'TU' imbolnaveste. 7 efecte secundare ale unui temperament coleric

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Fii si vei avea: 5 trasaturi de caracter care iti aduc Fericirea! 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri