29 Martie 2013 publicat în Psihologie 71 share-uri

Nu de multe ori auzim in mass-media cuvantul de relatii abuzive. Marea majoritate a oamenilor ofera cuvantului “abuziv” ca sinonim violenta fizica, insa este bine de stiut ca abuzul imbraca mai multe forme: financiar, psihologic, emotional si social.
Oana este psihoterapeut in cadrul cabinetului propriu de psihologie din anul 2009.Este specializata in psihoterapie cognitiv-comportamentala, iar in ultimii ani s-a concentrat, cu predilectie, asupra laturii de preventie si mai ales de promovare a sanatatii mintale. In anii anteriori a fost cooptata in echipa de consultanti a companiei Result Development unde a acordat consultanta atat clientului intern cat si clientului extern. Tot aici a ocupat pozitia de business developer. Printre cele mai importante responsabilitati s-a numarat consultanta in comunicare, recrutare, conceperea si asistarea la assesment center, activitati specifice de dezvoltare antreprenoriala etc..


In primii ani ai carierei a desfasurat activitati de consultanta si operatiuni financiare.


A participat in timpul anilor de studii la numeroase cursuri si work-shop-uri, fiind membra a echipelor de cercetare in diferite proiecte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi


Azi este membra a Colegiului Psihologilor din Romania, Asociatia de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala.

Oana Popescu-Argetoia - Expert Garbo

www.oanapopescuargetoia.ro

Cum afli daca esti implicata intr-o relatie abuziva?

Nu de multe ori auzim in mass-media cuvantul de relatii abuzive. Marea majoritate a oamenilor ofera cuvantului “abuziv” ca sinonim violenta fizica, insa este bine de stiut ca abuzul imbraca mai multe forme: financiar, psihologic, emotional si social.

Cum recunosti o relatie de tip abuziv?

Semnele sunt prezente in comportamentul partenerului intr-o forma mascata, atentie:

1. Partenerul isi manifesta inca de la debutul relatiei, dorinta de a-i face partenerei declaratii de dragoste, promisiuni, planuri marete, inclusiv ideea de a locui impreuna.

Aceste manifestari timpurii pot fi un indicator pentru un viitor abuz emotional si/sau fizic, intrucat partenerul risca sa devina gelos si posesiv.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Foto@Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri