17 August 2012 publicat în Psihologie 274 share-uri

"Stiu ca sunt 2 lupi in inima mea, unul al iubirii si unul al urii. Si stiu ca totul depinde de lupul pe care il hranesc in fiecare zi."

Cum putem hrani Lupul Iubirii

Putem hrani Lupul Iubirii manifestand compasiune fata de noi insine, dar si fata de ceilalti, lasand acest sentiment sa puna stapanire pe inima noastra, experimentandu-l atat intern, cat si extern.

Putem hrani lupul iubirii vazand binele in ceilalti oameni si permitandu-ne sa il vedem, permitandu-ne sa il intelegem atunci cand ii vedem pe ceilalti experimentu-l.

Putem hrani lupul iubirii identificand binele care exista in aceasta lume, identificand binele dintr-un viitor pe care il putem construi cu totii, impreuna.

Creierul este cel care are tendinta de a se concentra asupra pierderilor, amenintarilor, fricii , maniei, etc. Putem hrani lupul iubirii cu inima, cu speranta, vazand ceea ce e bun in noi insine si in ceilalti.

de Dana Negoita

Nota: Articolul de fata se bazeaza pe ideile prezentate de Rick Hanson in cartea "The Practical Neuroscience of Happiness, Love, and Wisdom", dar si pe ideile infatisate de acesta pe wildmind.org.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Rick Hanson este un reputat profesor doctor, neuropsiholog, autor a mai multor carti si fondator al Institutului Wellspring for Neuroscience and Contemplative Wisdom.

Iti recomandam si articolul 21 Ways To Turn Ill Will to Good Will, dar si articolul Lupul Urii: Cum sa intelegi agresiunea si cum s-o imblanzesti

Foto homepage: Sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri