19 Iunie 2012 publicat în Psihologie 23 share-uri

'Viata mea a devenit o gluma. Am 32 de ani si doi copii. Sunt pe punctul de a obtine un divort'.

Infidelitatea doare...

Mi se pare un banc prost si faptul ca o aduce si pe ea in preajma copiilor; este ceea ce ma doare cel mai tare. Cand ii aduce acasa, ei miros a deodorant de adolescente, asta desi convenisem ca ii va tine departe pe copii de cealalta femeie care e in viata lui, pana cand relatia lor ar fi cu adevarat ceva serios. Desigur ca ignora aceasta dorinta a mea. A rescris pur si simplu ceea ce a fost intre noi. Imi spune ca nu stie de ce s-a casatorit cu mine. Cum? El care a plans de bucurie in ziua nuntii noastre. Era sigur atunci ca pe mine ma vrea.

Si iata-ma acum, singura-singura, cu toate responsabilitatile, cu toata durerea si tristetea, in timp ce el este fericit. A prezentat-o pe acesata fata chiar si familiei sale, la o luna dupa ce m-a parasit. Sufar foarte tare. Am iesit de pe toate retelele de socializare, asta ca sa evit durerea. Nu stiu ce sa fac. Nu inteleg. Nu vreau sa imi impart copiii cu ea. Nu sunt niste papusi. Nu am nascut doi copii ca o fata sa se joace cu ei de-a casuta..."

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii

Ce sa faca o femeie inselata? Cum sa treaca mai usor peste o astfel de drama?


Foto home page: shutterstock_62261896; 05/03/2012

Garbo.ro iti mia recomanda si:

Cand limbajul trupului tradeaza: 11 semne ca are o amanta

Slabiciunile amorului: Cele 4 tipologii ale barbatilor care insala

Infidelitatea sufletului: Tradare fara urma de atingere...

Aboneaza-te la Newsletter-ul Garbo.ro, pentru a primi si alte informatii din domeniul Lifestyle feminin


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri