Daca observi schimbari aceste schimbari la partenerul tau de viata, nu e un lucru bun. Vezi care sunt cele 11 semne ca te insala.

Cand limbajul trupului tradeaza: 11 semne ca are o amanta

Isi petrece mai putin timp cu tine

Spune ca are din ce in ce mai multe sedinte la munca, mai multe ore de lucru, diverse intalniri. De asemenea, atunci cand are timp liber, prefera sa faca ceva singur decat sa si-l petreaca cu tine.

Viata voastra sexuala sufera

Viata voastra sexuala e din ce in ce mai.. slaba – nu mai este la fel de afectuos ca inainte, nici nu te mai gaseste la fel de atragatoare

Incepe sa se preocupe de cum arata

Incepe sa se duca la sala, sa isi cumpere haine noi, isi schimba freza, isi schimba stilul, isi schimba parfumul etc. Doar vrea sa fie din ce in ce mai aratos.

Devine din ce in ce mai irascibil

Aparent fara un motiv anume, se enerveaza din nimic. Orice il deranjeaza. Daca ii pui o intrebare, se enerveaza. Daca faci ceva ce faceai inainte, nu ii convine. Totul pare sa il scoata din minti.
Miroase a parfum, alcool sau tutun si da vina pe intalnirile de munca la care a trebui sa fie prezent.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Este foarte atent la mobil

Este brusc foarte atent de mobil. Inainte il lasa oriunde si nu ii pasa, dar acum il ia peste tot si nu este la vedere. Uneori il inchide spunand ca nu doreste sa fie deranjat. Mai nou, isi tine telefonul pe silent si vesnic in buzunar. Plus ca.. toate mesajele tale pare ca “nu le primeste”. Mereu iti spune ca i-a descarcat telefonul, ca nu are semnal etc.

Evita subiectele despre planurile de viitor

Nu numai ca nu iti mai vorbeste despre planurile voastre de viitor, dar de fiecare data cand tu aduci in discutie ceva de acest gen, evita sa vorbeasca.

Nu te mai suna atat de des

Daca inainte te suna pentru orice prostie, acum aproape ca nu te mai suna. Mereu gaseste scuze: ca nu are timp, ca este ocupat, ca este in sedinta, ca trebuie sa predea ceva urgent etc. Te suna numai atunci cand are nevoie de ceva.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri