19 Iunie 2012 publicat în Psihologie 23 share-uri

'Viata mea a devenit o gluma. Am 32 de ani si doi copii. Sunt pe punctul de a obtine un divort'.

In urma cu ceva vreme, publicam via Salon.com, articolul Si ei sufera. Ce simte un barbat inselat, ca sa aratam ca intotdeauna, suferinta se intampla de ambele parti ale genului. Astazi, ne vom opri asupra unei alte povesti triste despre tradare in casnicie, de data aceasta, persoana inselata fiind o tanara femeie, mama a doi copii. Scrisoarea ei a fost de asemenea publicata de catre Salon.com. Voi ce ati face daca ati fi in locul ei?

Inselata cu o fata de 17 ani si mama a doi copii

"Viata mea a devenit o gluma. Am 32 de ani si doi copii. Sunt pe punctul de a obtine un divort. Mereu m-am straduit sa obtin ceva in viata, sa am o cariera, o casatorie. Totul imi mergea bine (sau cel putin asa credeam eu), pana cand, acum cinci luni, am primit un mail de la sotul meu care imi spunea ca vrea sa ma paraseasca. O alaptam atunci pe fetita noastra de patru saptamani si pur si simplu am fost socata. Intreaga lume s-a oprit in loc. Sotul meu alaturi de care eram de 7 ani de zile, a decis sa plece. Mi-a spus ca nu este fericit alaturi de mine si ca avea ganduri suicidale. Mi-a mai spus ca eu nu l-am sprijinit niciodata, ca nu l-am sprijinit niciodata ca muzician. Dar in tot timpul asta, eu am fost cea care am sustinut familia din punct de vedere financiar. El nu a muncit niciodata cu norma intreaga. Mereu se concentra asupra lui insusi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

La o luna de la marturisirile sale, am descoperit gratie retelelor sociale de astazi, ca el m-a parasit de fapt pentru o fata de 17 ani, o eleva a sa, de la cursul de chitara, o fata care abia a absolvit liceul. Dupa mai multe cercetari am aflat ca el ma insela chiar in perioada cand eram insarcinata. Oricum, jurnalul ei online zugraveste un tablou destul de clar. Ea l-a sedus, dar nu ma intelegeti gresit, eu am realizat pe deplin ca a fost doar vina sotului meu.

Ma simt atat de trista si deznadaujduita. Simt ca viata mea este o gluma. Tradarea si umilinta pe care o simt acum depaseste imaginatia. Am grija de un copil mic si de un bebelus singura. El vine sa isi vada copiii de doua ori pe saptamana si ar trebui sa impartim custodia lor, dar nu vrea sa auda si nu imi raspunde la telefon.

Foto: shutterstock_3130109; 10/02/2008


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri