Oamenii nesiguri se afla printre noi. Iata cele mai comune tipologii ale acestora si modul in care mecanismul lor cognitiv functioneaza.

Ipocritii

Ipocritii reprezinta si ei o tipologie de oameni nesiguri. De multe ori stangaci sau superficiali, ipocritii incearca sa “stoarca” de la diferitele persoane cu care interactioneaza un compliment, fie el cat de mic, prin auto-compatimire sau critica deloc sincera a propriului eu. Scopul acestei tipologii de oameni este sa “arate” intotdeauna mai bine decat semenii lor. Desi o nevoie constanta de a fi maguliti, aceasta sete de recunoastere nu este niciodata suficienta. Nu avem nimic de castigat stand in preajma acestui tip de persoane, insa nici prea multe de pierdut.

Barbatii si Femeile “Da”

Barbatii si Femeile “Da” sunt acea tipologie de persoane ce sunt insetate de dragoste si sunt convinse de faptul ca trebuie sa fie constant implicate intr-o relatie. Se indragostesc la prima vedere si se straduiesc sa se implice cat mai repede intr-o relatie, indiferent de “pretul” pe care trebuie sa il plateasca. Barbatii si Femeile “Da” nu au opinii proprii, le place ceea ce le place si acelor persoane de care se indragostesc. Isi masoara succesul in functie de “abilitatea” de a-si gasi un partener. Nu isi respecta propriile valori si sufera adesea de ceea ce ii inspaimanta cel mai tare – singuratatea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi șobolani? Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Foto 1. int art.: anna gutermuth

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Garbo - Ghidul tau si al familiei tale - pentru a primi mai multe articole despre frumusete.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri