22 Februarie 2012 publicat în Psihologie 74 share-uri

Ce il face pe un barbat sa se indragosteasca de tine? Acest proces nu trebuie cu siguranta sa fie lasat la voia intamplarii...Haideti sa invatam impreuna despre diferitele tipuri de barbat si modul in care dinamica iubirii il influenteaza pe fiecare in parte.

Exista mai multi oameni ce nu sunt multumiti de propria persoana, insa ceea ce separa barbatul fara identitate de celelalte tipuri de barbat este gradul sau de suferinta si modul pasiv in care isi rezolva problemele.

In primul rand, acest tip de barbat nu isi iubeste propria persoana, nu se simte bine cu propriul eu – mediul din care provine, familia, originea sau chiar intreaga cultura mostenita. Barbatul fara identitate isi uraste slujba si este nesatisfacut de viata sa sentimentala ce ia intotdeauna turnuri neasteptate. Vede oamenii din jur interesanti si fericiti si are impresia ca tot ceea ce el face este banal si plictisitor. Aceste lucruri il fac sa tanjeasca dupa o femeie misterioasa, straina de universul sau ce ii da impresia ca il poate salva de viata pe care o duce.

Barbatul fara identitate simte ca este coplesit de un gol interior. Daca reuseste sa iasa din depresie va calatori pentru a gasi un loc special, o cultura speciala, o cauza speciala si, bineinteles, o femeie speciala. Isi va alege cu greu o partenera cu aceleasi origini ca ale lui. O femeie straina sau de rasa diferita va avea intotdeauna un avantaj.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Barbatul ambitios

Desi acest tip de barbat pare extrem de puternic si ambitios, in interiorul sau simte o nesiguranta si tot ceea ce face este pentru a-si demonstra siesi ca poate ascunde acest defect.

Barbatul ambitios este de obicei mic de statura, are un defect de vorbire sau alte defecte greu de sesizat ce il obsedeaza in secret. Mai mult, poate poseda si defecte imaginare. Ideea este ca toate aceste lucruri il imping sa devina ambitios, sa isi depaseasca limitele si sa capete energie pentru a realiza orice, pentru a-si demonstra barbatia.

Barbatul ambitios nu va recunoaste niciodata ca are o problema. Este suficient de intelligent pentru a fi retinut sau, dimpotriva, isi poate exagera norocul. Spre deosebire de cavalerul in armura stralucitoare, el cauta o femeie independenta pe care sa o “imblanzeasca”, lucru ce il face sa piarda in dragoste. Totusi, daca va primi exact ceea ce isi doreste (dependenta) isi va pierde interesul in acea femeie.

ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri