15 Februarie 2012 publicat în Psihologie 42 share-uri

Sa fim mintiti, inselati emotional de catre un prieten sau membru al familiei este intotdeauna o intamplare pe care am dori sa o stergem cu buretele din viata noastra.

Astfel, in mintea noastra se nasc urmatoarele întrebari: Atunci cand cineva ne dezonoreaza sau ne tradeaza increderea, ar trebui sa iertam acea persoana? Cum si cand trebuie sa iertam pe cineva? Cand ar trebui sa tragem linie si sa nu oferim iertarea noastra pentru ca ne afecteaza viata?

Volatilitatea circumstantelor subiective variaza enorm intre diferitele incidente din viata fiecaruia dintre indivizi si tocmai de aceea raspunsul la intrebarile de mai sus nu este universal valabil. Totusi, exista puncte definite explicit ce ne vin in ajutor, sub forma a 10 cuvinte simple pe care oricine ar trebui sa le evalueze constient atunci cand contempleaza logica ce sta in spatele iertarii.

Mai mult, trebuie sa retinem ca nu este recomandat sa ne concentram doar asupra actului negativ in sine, ci si asupra celor ce au urmat dupa acesta si au avut efecte de orice fel in viata noastra.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

Astfel, sa ne intrebam, in ce maniera au fost afectate aceste puncte?

FAMILIA

Familia este o legatura directa intre trecutul nostru si persoanele ce au ramas de-a lungul timpului in viata noastra. A fost familia implicata, atacata sau folosita impotriva noastra in vreun fel?

BANII

Banii sunt priviti ca unul dintre cele mai esentiale elemente ale traiului nostru personal. Au fost banii implicati, direct sau indirect? Au existat efecte pe termen lung legate de acestia in viata noastra?

DRAGOSTEA

Dragostea este cel mai puternic sentiment pe care o persoana il poate poseda. Astfel, au fost sentimentele noastre legate de dragostea ce o purtam cuiva zdrobite in vreun fel? Cine a fost afectat? A fost acest lucru bazat pe actiunile directe ale unei persoane terte? Sunt efectele permanente in viata noastra?

RESPECTUL

Respectul reprezinta integritatea in principii si fundatia pentru relatiile noastre de orice tip cu o anumita persoana. A Actionat o persoana altfel decat ne-am fi asteptat? Au existat anumite lucruri ce au scos in evidenta lipsa de valori morale ale unei terte persoane? In ce fel a schimbat o situatie respectul sau lipsa acestuia?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri