22 Februarie 2012 publicat în Psihologie 74 share-uri

Ce il face pe un barbat sa se indragosteasca de tine? Acest proces nu trebuie cu siguranta sa fie lasat la voia intamplarii...Haideti sa invatam impreuna despre diferitele tipuri de barbat si modul in care dinamica iubirii il influenteaza pe fiecare in parte.

Barbatul imatur va incerca pe cat posibil sa evite responsabilitatea. Ideal pentru el ar fi sa gaseasca o femeie sigura pe sine care sa se ocupe de majoritatea problemelor, astfel incat acest tip de barbat sa poata transforma viata sa in joc si recreere. Pe scurt, lui ii place sa se distreze, sa ii fie indeplinite dorintele. Ceea ce il face atractiv pe barbatul imatur este faptul ca are foarte mare incredere in farmecul personal. Nu simte nicidecum nevoia sa multumeasca o femeie si, ironic, acest lucru il face atat de placut.

Barbatul imatur nu este neaparat copilaros, insa isi traieste viata cu bucurie, fiind perceput de persoanele din jur mai tanar decat este in realitate. Trezeste instinctul matern in aproape orice femeie si o face pe aceasta sa isi doreasca sa ii fie alaturi.

Barbatul plictisit

Barbatul plictisit este probabil cel mai comun tip de barbat. Se pare ca a devenit astfel din cauza faptului ca in copilarie a fost fortat sa petreaca foarte mult timp singur si, incercand sa scape de plictiseala, a invatat sa aprecieze cartile si filmele, dezvoltand o imaginatie bogata. Dezechilibrul dintre lumea lor interioara si viata mediocra il dezamageste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Totusi, trebuie sa fiti constiente ca nu veti recunoaste barbatul plictisit imediat. In tinerete el duce o viata plina de aventura, activa (incercand sa se vindece de plictiseala), iar atunci cand inainteaza in varsta se axeaza pe citit, filme, colectionare de obiecte sau calatorii. Nu trebuie totusi sa va lasati inselate de exterior, deoarece in interior se ascunde un barbat dezamagit cu un suflet amar.

Pentru acest tip de barbat, cautarea unei partenere de viata este o adevarata provocare. Barbatul plictisit viseaza la o femeie ce poseda intregul set de calitati, la o eroina precum cele din filme.. Se vor implica totusi intr-o relatie cu o femeie ce nu se va compara niciodata cu personajele cinematografice ce ii va cuceri inima cunoscandu-i cele mai adanci dorinte.

Barbatul fara identitate (amantul exotic)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri