Fiecare sezon vine cu o mulțime de trenduri noi și extrem de atractive. Este aproape imposibil să faci o selecție obiectivă pentru piesele noi care vor ateriza în garderoba ta, nu-i așa?

Comunicat de presă

Am navigat noi printre noutăți și cu siguranță această tendință este imposibil de trecut cu vederea: pantofii slingback, care lasă călcâiul la vedere, sunt fascinanți și feminini la orice vârstă. Sunt ușor de recunoscut deoarece cuprind glezna cu o curea fină.

Am selectat de la DEICHMANN cele mai frumoase modele care se înscriu perfect in dress cod-ul colorat de vară și au un preț extrem de avantajos.

De ce influencerii de modă îi iubesc atât de mult? Deoarece se potrivesc perfect zilelor însorite și serilor răcoroase când este poate prea devreme să purtăm sandale. Versatilitatea este un alt motiv pentru care nu trebuie să îți lipsească - găsim de la modele comode cu toc mic la variante sexy și îndrăznețe.

Îngrijirea pielii este primul pas pentru a străluci în noile tale slingback, așa că folosește scrub-uri și creme hrănitoare pentru a evita pielea uscată pe călcâie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Alege în primul rând tocul și textura care ți se potrivesc, toate într-o cheie cromatică aprinsă. Roz, lime, galben, turquoise și portocaliu sunt cele mai interesante alegeri, mai ales daca majoritatea ținutelor tale sunt monocrome sau neutre.

Tocul micro sau absolut flat este perfect pentru zilele în care ai de traversat orașul și arată extrem de tineresc alături de jeans largi, panataloni evazați sau rochii midii.

Tocurile medii și înalte pun cel mai bine în evidență ținutele mini și pantalonii care urmează fidel linia corpului.

Finisajul lăcuit este cel mai seducător, însă trebuie să arate mereu impecabil – rezervă acest model pentru ieșirile unde nu mergi mult pe jos, ca să îi poți etala fără zgârieturi.

Pielea ecologică mată este de departe cea mai sigură alegere pentru zilele pline de neprevăzut și arată perfect în combinație cu orice ținută.

Și dacă mai ai nevoie de un motiv în plus pentru a-ți achiziționa o pereche de slingback gândește-te la una din cele mai celebre scene de film în care Marilyn Monroe pășește peste grilajul de la metrou și sunt dezvăluite într-o suflare o pereche de sandale slingback perfecte.

Descoperă variantele de slingback care ți se potrivesc în magazinele DEICHMANN și online, pe deichmann.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri